Aakku suplai hdg conduit pipe baja threaded kalawan gandeng

suplai hdg conduit pipe baja threaded kalawan gandeng

Katerangan pondok:

1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
2. Ukuran: ti 1/2″ nepi ka 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
3.Length: 3050mm atawa nurutkeun sarat customer urang
4.Usage: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panyalindungan pikeun sistem raceway listrik
5.Surface Hot dip galvanized (HDG).
6.Bahan: baja 235B
7Waktos pangiriman: 20 nepi ka 30 poé sanggeus kami nampa pembayaran sateuacanna anjeun atanapi salinan L / C
8.Payment Istilah: L / C dina tetempoan atawa T / T
Spésifikasi produk / Modél
EMT conduit mangrupakeun conduit témbok ipis logam nu asalna dina panjangna sapuluh suku.Ngaliwatan kabel listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik, iteuk ieu teu boga gandeng dina tungtung.Couplings sarta panyambungna bisa ditambahkeun pikeun nyambungkeun sapotong salajengna.Gandeng ieu aya dina jinis setscrew sareng komprési.Couplings setscrew boga dua screws, hiji keur unggal sapotong conduit nu nahan conduits babarengan jeung ogé beungkeut sambungan taneuh antara conduits.


Rincian produk

Tag produk

Pipa dilas dihasilkeun ku cara ngabentuk baja datar (piring baja atanapi lambaran baja) kana bentuk silinder ngaliwatan tekanan mékanis lajeng kelimna dihijikeun ngaliwatan las.Quarto plate (anu ogé katelah reversing mill plate) umumna dianggo dina industri pikeun ngahasilkeun pipa anu dilas.Leuwih ti éta, coils panas-digulung ogé dipaké salaku substrat pikeun produksi pipa dilas jeung tabung.Pipa dilas ogé katelah pipa ERW (Electric Resistance Welded).

Jinis Pipa Las:

Spiral dilas Pipa
Weld atanapi kelim dina pipa ieu dina bentuk spiral.Lempeng atawa lembaran dibentuk kana wangun spiral ngaliwatan prosés las busur submerged (SAW).Pipa-pipa ieu biasana aya dina bentuk diaméterna ageung sareng seueur dianggo salaku saluran pipa jarak jauh dina séktor énergi ogé seueur séktor sanés sapertos rékayasa struktural.

Pipa dilas longitudinal
Dina pipa ieu, weld dilakukeun dina arah longitudinal.Pelat atanapi lembar melengkung sareng las busur résistansi listrik dianggo dina arah longitudinal pikeun ngahijikeun kelim.Nalika piring tina ketebalan anu langkung luhur, las busur submerged longitudinal ogé dianggo pikeun ngadamel pipa sapertos kitu.
Pipa ieu dijieun sanggeus curving pelat baja dina bentuk pipe sarta dipigawé las dina arah longitudinal.Biasana las résistansi listrik dilakukeun dina manufaktur pipa ieu.LSAW ogé dipaké dina nyieun pipa ieu.

Jenis pipa baja las
Tungku Weld (FW) atanapi Continuous Weld mangrupakeun metoda weld unik pikeun ngahasilkeun pipe kalawan defects las minimum.Prosésna relatif mahal.Pipa ieu dilas ku manaskeun eta dina tungku dina suhu las dituturkeun ku Tonjolan leuwih mandrel a.Pipa-kinerja luhur sapertos anu dianggo dina boiler kadang-kadang dilakukeun ngaliwatan prosés ieu.
Las arc submerged (SAW) loba umum di industri.The busur listrik sarta weld sagemblengna submerged dina fluks granular datar tur tetep ditangtayungan tina oksidasi salila prosés.Dina pipa spiral, katelah S-SAW atanapi HSAW sedengkeun dina pipa longitudinal dingaranan LSAW.
Prosés produksi pipa anu paling murah nyaéta ngaliwatan las résistansi listrik (RW).Lempeng atanapi lembar anu bentukna silinder diturunkeun kana arus anu luhur dina ujung-ujungna.The listrik tahan panas nepi gabungan sarta ngahasilkeun weld di seams.

Finishing pipa dilas
The pagawean tina pipa dilas gumantung kana sarat customer sarta aplikasi.Ieu kalebet tungtung benang sareng gandeng pikeun dianggo dina jalur transportasi cairan anu panjang, tungtung benang tanpa gandeng pikeun garis diaméter anu rupa-rupa, Plain End atanapi Cut Square pikeun tujuan umum.Pipa kalawan tungtung pre-grooved atawa bevelled disadiakeun pikeun aplikasi struktural.
Lapisan logam anu béda sapertos galvanising, lining lead, aluminising sareng claddings ogé dianggo pikeun panyalindungan korosi salami aplikasi.Palapis non-logam sapertos oiling, cét, palapis plastik, tar batubara jsb ogé dianggo pikeun panangtayungan nalika neundeun sareng transportasi.Tungtung pagawean na coatings nambahkeun waragad signifikan kana pipa dilas.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami