Video

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd. We are a modern swasta beusi jeung baja kompléks nu integrates produksi, diobral, jeung dagang babarengan, Trade subsidiaries Tianjin Ruitong huaxing International Trade Co., Ltd jeung attained ISO9001 International Quality Assurance System Certification

Tianjin Ruitong Prestressed Steel Strands Co., Ltd .Regisgered captital ngahontal saratus juta CNY, kamampuhan produksi taunan ngahontal lima ratus rébu ton.

Urang ngahususkeun dina frékuénsi luhur kelim lempeng dilas pipa, spiral pipa dilas jeung pc baja strand.our baja sells ogé di Amérika Kidul, Afrika, Asia Tenggara, jeung Wétan Tengah.