Ngaleungit cet Steel Pipa

  • API 5L ASTM A53 ERW Varnish Coating Black Steel Pipe

    API 5L ASTM A53 ERW Varnish palapis Hideung Steel pipe

    pipa baja ERW anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.

  • API 5L X42 ERW Steel Pipe Suppliers

    API 5L X42 ERW Steel pipe suppliers

    Tipe pipa: Résistansi listrik pipa las

    Aplikasi: Minyak / Gas / Transmisi Cai, Mesin Manufaktur

    Spésifikasi: Diaméter luar: 21.3mm-660mm

    Ketebalan témbok: 1.0mm-20mm

    PANJANG: 5.8/6/11.8/12 méter

    Standar & Kelas: API 5L Gr.A,Gr.B,X42,X46,X52,X56,X60,X65 PSL1 jeung PSL2;ASTM A53, Gr.A,Gr.B

    Tungtung: Tungtung Persegi/Tungtung Polos (potong lempeng, potong gergaji, potong obor),Tungtung Beveled/Threaded

    Beungeut: Lukisan Hideung / Lukisan Minyak / Minyak Anti Karat / Lapisan Anti Korosi

    Bungkusan: Dibuntel, Topi Plastik Dipasang, Kertas Tahan Air/Kantong Dibungkus

  • Api 5l Astm a53 SCH40 ERW black steel pipe

    Api 5l Astm a53 SCH40 ERW pipa baja hideung

    pipa baja ERW anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.