Thread Steel Pipa

  • carbon steel welded pipe  1 inch thread with coupling

    baja karbon dilas pipe 1 inci thread kalawan gandeng

    Inpormasi Produk Ukuran Tade: ti 1/2″ nepi ka 16″;Duanana tungtung: threaded duanana tungtung kalawan hiji gandeng jeung cap plastik;Panjangna: 6000mm atawa nurutkeun sarat customer urang;Pamakéan: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik;Beungeut Réngsé: bulistir / minyak / cét BLACK Bahan: baja karbon Paket: conduits nu ditutupan ku kertas PVC lajeng dihijikeun jeung Straps baja;Waktos Pangiriman: 20 dugi ka 30 dinten saatos kami nampi ...