Aakku Anyar High Precision Tiis digulung Seamless Square Rectangular Steel pipe

Anyar High Precision Tiis digulung Seamless Square Rectangular Steel pipe

Katerangan pondok:

Standar ASTM A500, JG178-2005, JIS G3466, EN10210, GB/T6728-2002, GB-T/6725-2002, GB/T3094-2000
Kelas Baja Q195, Q215, Q235, Q345, S235JR, S275JR, STK400, STK500
Diaméter luar 20 * 20MM - 1000 * 1000MM
Ketebalan Tembok 0.5MM - 13MM
Panjangna 1M – 14M


Rincian produk

Tag produk

TUBING STRUKTURAL
Pipa struktural per ASTM A500 mangrupikeun pipa anu diproduksi sareng dianggo pikeun aplikasi struktural.Sarat kakuatan baku tina tabung mantuan ngarahkeunnana aplikasi nu tubing tangtu paling luyu.Pipa struktural sering disebut salaku bagian struktural kerung atanapi HSS.Tubing Struktural, utamana bagian rectangular, ilahar dipaké dina pigura baja dilas mana anggota ngalaman loading dina sababaraha arah.HSS pasagi sareng sirkular mangrupikeun bentuk anu épisién pisan pikeun ngamuat sababaraha sumbu ieu sabab gaduh géométri seragam sapanjang dua atanapi langkung sumbu cross-sectional, sahingga ciri kakuatan anu seragam.Hal ieu ngajadikeun aranjeunna pilihan alus keur kolom.Éta ogé boga résistansi alus teuing pikeun torsion.Permukaan pasagi datar tina pipah struktural HSS tiasa ngagampangkeun konstruksi, sareng kadang-kadang langkung dipikaresep pikeun éstétika arsitéktur dina struktur anu kakeunaan.Pipa struktural HSS paling sering diproduksi pikeun standar kelas B ASTM A500, tapi ogé tiasa sayogi dina ASTM A1085 ogé.Produk struktural diparéntahkeun kana dimensi luar khusus (OD) sareng "gauge" atanapi ketebalan témbok.

MANFAAT TUBING STRUKTURAL
KEKUATAN
HSS ngabogaan rasio kakuatan-to-beurat tinggi, ciri rojongan komprési alus teuing jeung résistansi torsional alus teuing.

PENAMPILAN
Dina aplikasi kakeunaan, utamana aplikasi Architecturally Exposed Structural Steel (AESS) dina konstruksi, HSS nyadiakeun kasempetan visual pikaresep keur desain wangunan jeung struktur lianna.

Kasaragaman
HSS nyayogikeun kaseragaman ukuran, bentuk, kakuatan sareng kasabaran anu ngajantenkeun panggunaanna tiasa diprediksi, khususna penting pikeun nungtut aplikasi OEM.

Gampang FABRIKASI
HSS tiasa gampang dibengkokkeun, dibentuk, ditinju sareng dibor.Perbaikan dina desain sambungan pikeun fastening HSS kana sorangan atawa bahan struktural séjén ngaronjatkeun betah fabrikasi di sawah ogé.

EFEKTIVITAS BIAYA
Kusabab rasio kakuatan anu langkung luhur, khususna dina A1085, HSS hargana bersaing sareng bahan struktural anu sanés.Kalawan ningkat sambungan jeung métode fastening, éta mindeng ngarasakeun kaunggulan ongkos.

RESISTANCE
HSS tahan seuneu sareng henteu ngagulung, ngabeulah, ngabeulah, ngabareuhan atanapi ngaleutikan.

KONSISTENSI
Ieu resists rot garing sarta mildew.




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami