Aakku Hot Dipped Galvanized Struktural Square Tubing

Hot Dipped Galvanized Struktural Square Tubing

Katerangan pondok:

1.HSS boga rasio kakuatan-to-beurat tinggi, ciri rojongan komprési alus teuing jeung lalawanan torsional alus teuing.
2.Dina aplikasi kakeunaan, utamana Architecturally kakeunaan Structural Steel (AESS) aplikasi dina konstruksi, HSS nyadiakeun kasempetan visual pikaresep keur desain wangunan jeung struktur séjén.
3.HSS nyadiakeun uniformity tina ukuran, bentuk, kakuatan sarta tolerances nu make na sagemblengna bisa diprediksi, hususna penting pikeun nungtut aplikasi OEM.

4.HSS bisa gampang ngagulung, kabentuk, ditinju jeung dibor.Perbaikan dina desain sambungan pikeun fastening HSS kana sorangan atawa bahan struktural séjén ngaronjatkeun betah fabrikasi di sawah ogé.
5.Due rasio kakuatan na luhur, utamana dina A1085, HSS nyaeta ongkos kalapa jeung bahan struktural lianna.Kalawan ningkat sambungan jeung métode fastening, éta mindeng ngarasakeun kaunggulan ongkos.

6.HSS nyaeta tahan seuneu jeung teu Lungsi, pulas, beulah, ngabareuhan atawa ngaleutikan.

7. Ieu resists rot garing sarta mildew.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pipa struktural per ASTM A500 mangrupikeun pipa anu diproduksi sareng dianggo pikeun aplikasi struktural.Sarat kakuatan baku tina tabung mantuan ngarahkeunnana aplikasi nu tubing tangtu paling luyu.Pipa struktural sering disebut salaku bagian struktural kerung atanapi HSS.Tubing Struktural, utamana bagian rectangular, ilahar dipaké dina pigura baja dilas mana anggota ngalaman loading dina sababaraha arah.HSS pasagi sareng sirkular mangrupikeun bentuk anu épisién pisan pikeun ngamuat sababaraha sumbu ieu sabab gaduh géométri seragam sapanjang dua atanapi langkung sumbu cross-sectional, sahingga ciri kakuatan anu seragam.Hal ieu ngajadikeun aranjeunna pilihan alus keur kolom.Éta ogé boga résistansi alus teuing pikeun torsion.Permukaan pasagi datar tina pipah struktural HSS tiasa ngagampangkeun konstruksi, sareng kadang-kadang langkung dipikaresep pikeun éstétika arsitéktur dina struktur anu kakeunaan.Pipa struktural HSS paling sering diproduksi pikeun standar kelas B ASTM A500, tapi ogé tiasa sayogi dina ASTM A1085 ogé.Produk struktural diparéntahkeun kana dimensi luar khusus (OD) sareng "gauge" atanapi ketebalan témbok.

Kauntungan tina Tubing Struktural

KEKUATAN
HSS ngabogaan rasio kakuatan-to-beurat tinggi, ciri rojongan komprési alus teuing jeung résistansi torsional alus teuing.

PENAMPILAN

Dina aplikasi kakeunaan, utamana aplikasi Architecturally Exposed Structural Steel (AESS) dina konstruksi, HSS nyadiakeun kasempetan visual pikaresep keur desain wangunan jeung struktur lianna.

Kasaragaman

HSS nyayogikeun kaseragaman ukuran, bentuk, kakuatan sareng kasabaran anu ngajantenkeun panggunaanna tiasa diprediksi, khususna penting pikeun nungtut aplikasi OEM.

Gampang FABRIKASI
HSS tiasa gampang dibengkokkeun, dibentuk, ditinju sareng dibor.Perbaikan dina desain sambungan pikeun fastening HSS kana sorangan atawa bahan struktural séjén ngaronjatkeun betah fabrikasi di sawah ogé.

EFEKTIVITAS BIAYA

Kusabab rasio kakuatan anu langkung luhur, khususna dina A1085, HSS hargana bersaing sareng bahan struktural anu sanés.Kalawan ningkat sambungan jeung métode fastening, éta mindeng ngarasakeun kaunggulan ongkos.

RESISTANCE
HSS tahan seuneu sareng henteu ngagulung, ngabeulah, ngabeulah, ngabareuhan atanapi ngaleutikan.

KONSISTENSI

Ieu resists rot garing sarta mildew.

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami