Aakku cet hideung pipa struktural sakumaha per astm a500 gr.a

cet hideung pipa struktural sakumaha per astm a500 gr.a

Katerangan pondok:

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.

Aplikasi:
Pikeun pangiriman cair, pangiriman gas, konstruksi, bahan wangunan, pos baja, struktur baja.

Pipa Tungtung Finish
Tungtung polos, tungtung beveled, tungtung threaded, tungtung alur digulung, tungtung swedged, liang perforated dina tungtung pipa.
(Tungtung polos nyaéta tungtung umum.)

Paket:
1. Dina kebat wungkul
2.In kebat jeung dibungkus ku panutup plastik, unggal tungtung kalawan Straps nilon


Rincian produk

Tag produk

Pipa baja ERW diproduksi ku résistansi frekuensi rendah atanapi résistansi frekuensi tinggi.Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.
Salila las pipe ERW, panas dihasilkeun nalika arus ngalir ngaliwatan beungeut kontak wewengkon las.Ieu heats dua edges of baja ka titik di mana hiji ujung bisa ngabentuk beungkeut.Dina waktu nu sarua, dina aksi tina tekanan digabungkeun, edges of tube kosong ngalembereh tur squeeze babarengan.
Biasana ERW pipe maksimum OD nyaeta 24 "(609mm), pikeun dimensi badag pipe bakal dijieun di SAW.

Jenis pipa (standar) naon anu tiasa dilakukeun dina prosés ERW?
Aya seueur pipa anu tiasa diproduksi ku prosés ERW.Di dieu di handap urang daptar pikeun standar paling umum dina pipelines.
Pipa baja karbon di ERW
ASTM A53 Kelas A sareng B (sareng Galvanized)
Pipa tihang ASTM A252
Pipa struktural ASTM A500
Pipa ASTM A134 sareng ASTM A135
EN 10219 S275, pipa S355
API ERW Jalur pipa
API 5L B ka X70 PSL1 (PSL2 kedah dina prosés HFW)
API 5CT J55 / K55, N80 casing na tubing
Jeung sajabana.

Aplikasi pipa baja ERW sareng panggunaan:
pipe baja ERW dipaké pikeun transporting gas sarta objék cair kayaning minyak jeung gas, bisa minuhan sarat tekanan lemah sareng tinggi.Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun téhnologi ERW, beuki loba pipa baja ERW dipaké dina widang minyak jeung gas, industri mobil jeung saterusna.
Keunggulan pipa ERW:
efisiensi tinggi, béaya rendah, hemat bahan, automation gampang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami