Aakku astm a500 gra erw hideung bagian kerung pipa baja pasagi

astm a500 gra erw hideung bagian kerung pipa baja pasagi

Katerangan pondok:

Standard ASTM A53,A500,GB/T3094
SizeOD 10 * 10-400 * 400MM
WT:1.0-17MM
PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
Matérial gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
Maya gunana Pipa struktur, pipa pager / Panto, Gedong, Perabotan sareng sajabana
Surface minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

Bahan atah

Pipa struktural per ASTM A500 mangrupikeun pipa anu diproduksi sareng dianggo pikeun aplikasi struktural.Sarat kakuatan baku tina tabung mantuan ngarahkeunnana aplikasi nu tubing tangtu paling luyu.Pipa struktural sering disebut salaku bagian struktural kerung atanapi HSS.Tubing Struktural, utamana bagian rectangular, ilahar dipaké dina pigura baja dilas mana anggota ngalaman loading dina sababaraha arah.HSS pasagi sareng sirkular mangrupikeun bentuk anu épisién pisan pikeun ngamuat sababaraha sumbu ieu sabab gaduh géométri seragam sapanjang dua atanapi langkung sumbu cross-sectional, sahingga ciri kakuatan anu seragam.Hal ieu ngajadikeun aranjeunna pilihan alus keur kolom.Éta ogé boga résistansi alus teuing pikeun torsion.Permukaan pasagi datar tina pipah struktural HSS tiasa ngagampangkeun konstruksi, sareng kadang-kadang langkung dipikaresep pikeun éstétika arsitéktur dina struktur anu kakeunaan.Pipa struktural HSS paling sering diproduksi pikeun standar kelas B ASTM A500, tapi ogé tiasa sayogi dina ASTM A1085 ogé.Produk struktural diparéntahkeun kana dimensi luar khusus (OD) sareng "gauge" atanapi ketebalan témbok.

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk