Aakku Anyar High Precision Tiis digulung Seamless Square Rectangular Steel pipe

Anyar High Precision Tiis digulung Seamless Square Rectangular Steel pipe

Katerangan pondok:

Standar ASTM A53,A500,GB/T3094
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 10 * 10-400 * 400MM
WT 1.0-17MM
Panjangna 5,8-6M
pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana


Rincian produk

Tag produk

ERW Square Tubing (ERW), ogé katelah ERW Square Steel Tubing, ERW Square Steel Pipe, di stock pikeun pangiriman dinten salajengna.ERW pasagi (résistansi listrik dilas) tubing baja dihasilkeun kana spésifikasi ASTM A500 na A847 sarta dihasilkeun dina rupa-rupa kimia béda jeung rengse.Dihasilkeun dina hot rolled (HR), pickled and oiled (P&O), cold rolled (CR), aluminized (AL), pre-galvanized (GAL), sareng hot dip galvanized (HDG) rengse, kami nawiskeun kami 1" pasagi (25.4). x 25,4 mm) pipah struktural dina rupa-rupa kimia. Panawaran kimia kami kalebet 1006, 1008, 1010, 1015, 1020, 1021, sareng 1026 baja karbon ditambah kimia khusus sapertos baja pelapukan, paduan rendah kakuatan tinggi (HSLA) sareng aluminium dibunuh kualitas ditarik (AKDQ).
Pamakéan tabung ERW Square: Mékanis, manufaktur, Konstruksi, manufaktur Mobil, Shipbuilding, Listrik jeung saterusna.

Panjelasan Produk:

produk

Tabung baja pasagi sareng rectangular

Kandel

0,5-20,0 mm

Spésifikasi

Bagian baja pasagi: 10 * 10mm - 500 * 500mm
bagian baja rectangular;10 * 20mm - 600 * 400mm

Panjangna

1-12m atawa sakumaha diperlukeun

Sertipikat

BV, IAF, SGS, COC, ISO jsb.

Téknologi

ERW

Bérés

Hideung Self finish, dicét, Minyak, hot dip galvanized atawa sakumaha sarat customer urang

Bungkusan

Dina sambungan kalawan strips baja;kantong plastik atawa sakumaha sarat Anjeun

Asal

Kota Tianjin, kalér Cina

Pangiriman

Dina 15-30 poé

Jenis usaha

Produsén & Éksportir

Prosés:

Prosés ERW Square Tube kaasup: Uncoiling → Flattening → Shearing jeung butt las → Circle shearing → Loop nyimpen → Roll ngabentuk → las frékuénsi luhur → Lengser burrs → cooling cai → ngabentuk → Inspeksi non-destructive → Cutting off → perlakuan panas → Inspeksi → Nyirian → Bungkusan sareng gudang.


Bungkusan & Pangiriman:

Rincian bungkusan:

1. OD leutik: Dina kebat héksagonal kalawan strips baja

2. OD badag: Dina bulk
3. Dibungkus dina kantong anyaman plastik waterproof
4. Dieusi dina kasus kai
5. Salaku diperlukeun
Rincian pangiriman: Dikirim dina 7-15 dinten saatos mayar





  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami