Aakku harga pabrik beusi hideung karbon pasagi pipa baja jeung tube

harga pabrik beusi hideung karbon pasagi pipa baja jeung tube

Katerangan pondok:

Standar: ASTM, bs, GB, ASTM A53-2007, ANSI A210-1996, ANSI B36.10M-2004, BS 1387, BS EN10219, BS EN10217, GB / T 8162-1999, GB / T 3091, GB / T 3091 T 3094-2000, GB / T 3087
Kandel: 0,3 - 7,25 mm
Diaméter luar: DN12**12~DN400*400


Rincian produk

Tag produk

Wangun:
Bagian kerung: pasagi, rectangular, buleud, segitiga, héksagonal, eliptical bagian kerung
Parancah

Pamakéan:
Bagian Hollow:
Pangwangunan: Aula Struktur, Laut Trestle, Struktur Bandara, Shipbuilding, Kaamanan Door Frames, Garasi Lawang, Strengthening Liners of Steel Panto jeung Jandela, Tembok Partisi Jero rohangan, Cable Sasak Struktur jeung Expressway penjaga Kasalametan, Balustrade, Decorating, padumukan, Pipa hias
Bagian Otomotif: Kasus Motor, Pabrikan Mobil sareng Beus, Kandaraan
Tatanén: Parabot Tatanén
Industri:Mesin, Stent Surya, Lapang Minyak Lepas Pantai, Peralatan Pertambangan, Parabot Éléktromékanis, , Téknik beurat, Pertambangan sareng Sumberdaya, Téknik Prosés, Penanganan Bahan, Bagian Mékanis
Lalulintas: Leumpang Rel, Roll-up Panto, Guardrail, Plaza Struktur, Signage, Jalan Jati, Anggar
Panyimpenan Logistik: Rak Supermarket, Wadah, Industri Angkutan, Konstruksi Komérsial
Séjén: Aparatur Olahraga, Parabot Rékréasi, Perabot, Perabot Sakola
Pipa Parancah:
Rak Panyimpen Bahan, Palet, Platform Hidrolik, Trusses, Kolom, Purlins, Menara Tangga Tangga Tangkuban Tangkuban
Standar kualitas:

Bagian Hollow:
GB / T 13793 Longitudinal lalawanan listrik dilas tabung baja
GB / T 6728 Bagian kerung baja kabentuk tiis pikeun struktur umum - Diménsi, bentuk, beurat sareng panyimpangan anu diidinan
ASTM A500 Cold Formed Welded and Seamless Carbon Steel Steel Tubing Structural Tubing in Round and Shapes
Spésifikasi Standar ASTM A 53 pikeun Pipa, Baja, Hideung sareng Panas-dicelup, Dilapis Séng, Dilas sareng Seamless
TS EN 10210 Bagian kerung struktural réngsé tina baja struktural non-alloy sareng gandum halus
TS EN 10219 Bagian kerung struktur anu dilas tiis tina baja non-alloy sareng gandum halus
JIS G 3466 Carbon steel Square pikeun tujuan struktural umum
BS 1387 Steel Tube pikeun pamakéan pikeun Cai, Gas, Udara jeung uap
BS 6323 PART5 TABUNG BAJA SEAMLESS sareng dilas pikeun TUJUAN MEKANIKAL MOBIL sareng INSIN UMUM
IS : 1161 Tube Steel Pikeun Tujuan Struktural jeung kutub Listrik.
IS: 3601 Pipa baja pikeun tujuan rékayasa mékanis & umum.
IS: 3074 Tabung baja pikeun tujuan Mobil.
IS: 4923 Pipa baja pikeun bagian kerung dipaké dina struktur
DIN 1626 dilas pipah bundar tina baja non paduan kalayan
SYARAT KUALITAS KHUSUS
DIN 2394 dilas jeung ukuranana tabung baja precision
Pipa Parancah:
GB 15831 Steel tube Parancah couplers
TS EN 39 Pipa baja longgar pikeun tabung sareng parancah coupler
BS 1139 Parancah logam
Kelas baja:
GB/T 13793, GB/T 6728, GB 15831:
Q195, Q215, Q235, Q275, Q295, Q345, 08F, 08, 08AL, 08F, 10F, 10, HG5, DF08
EN 10210, EN 10219, BS 1387: S185, S235, S235JR, S235 G2H, S275, S275JR, S355JRH, S355J2H, St12, St13, St14, St33, St34, St33, St33ST5
ASTM A500, ASTM A 53: Gr.A, Gr B, Gr C, Gr.D, DC01, DC03, 1008, 1010
JIS G 3466: SS330, SS440, SS490, SPHD, SPHE
Prosés: ERW sareng Seamless

ukuran:
Bagian Hollow:
Pasagi: 10 mm x 10 mm - 500 mm x 500 mm
Retangular: 10mm x 20mm - 600mmx400mm
Babak: 1/8″ - 4″
Kandel témbok: 0,5 - 20,0mm
Panjangna: 0.3 mtr - 18 mtr sakumaha diperlukeun customer
Pipa Parancah:
Diaméter luar: 38mm, 42mm, 48.3mm-48.6mm
Ketebalan Tembok: 2.0mm, 2.5mm, 2.75mm, 3.0mm, 3.25mm, 3.85mm, 4.0mm
Panjangna: 0.3mtr -18mtr

Prosés:
Seamless: Hot Rolled, Panas Ngalanglang
Dilas: ERW, HFW
palapis: Hot-dipped Galvanised, Eléktro Galvanized
Bahan atah:
Seamless: Pipe Billet (Hot Rolled, atanapi Con-casting), Indung Pipa
Dilas: Hot Rolled Steel Coil (HRC), Cold Rolled Steel Coil (CRC), Pra-pained Galvanized Steel Strip
tungtung: cut pasagi, Burr dihapus
Permukaan: Enteng diminyakan, Hot dip galvanized, Electro galvanized, Hideung
perlakuan panas: Caang Annealed, Hideung Annealed
Bungkusan: Plugs palastik dina duanana tungtung, bundles héksagonal of max.2.000kg kalawan sababaraha strips baja, Dua tag dina unggal kebat, Dibungkus dina kertas waterproof, leungeun baju PVC, sarta sackcloth kalawan sababaraha strips baja
Tés: Analisis Komponén Kimia, Pasipatan Mékanis (Kakuatan tegangan pamungkas, Ngahasilkeun
kakuatan, Elongation), Sipat Téknis (Flattening Test, Flaring Test, Bending Test, Teu karasa, Blow Test, Dampak Test jsb), Exterior Ukuran Inspection
Sertipikat Test Mill: EN 10204 / 3.1B




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami