Aakku Pasagi Jeung Rectangular Pipa Pikeun Tangkuban Parahu q235 q355

Pasagi Jeung Rectangular Pipa Pikeun Tangkuban Parahu q235 q355

Katerangan pondok:

Bagian Kerungs Pamakéan:

Pangwangunan: Aula Struktur, Laut Trestle, Struktur Bandara, Shipbuilding, Kaamanan Door Frames, Garasi Lawang, Strengthening Liners of Steel Panto jeung Jandela, Tembok Partisi Jero rohangan, Cable Sasak Struktur jeung Expressway penjaga Kasalametan, Balustrade, Decorating, padumukan, Pipa hias

standar: ASTM A53, A500, GB / T3094

UKURAN OD: 10 * 10-400 * 400MM
WT: 1.0-17MM
PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa
bahan: gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70

pamakéan utama: Pipa Struktur, Pager / Pipa Panto, Gedong, Perabot jeung saterusna

permukaan:minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pre galvanized

packing: Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin palastik cai buktina.tag baja


Rincian produk

Tag produk

Standar ASTM A53,A500,GB/T3094
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 10 * 10-400 * 400MM
WT 1.0-17MM
Panjangna 5,8-6M sakumaha biasa
pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
Beungeut minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
Sertipikat ISO9001, API

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami