Aakku Cina supplier sprial karbon dilas pipe gas na pipe oiled

Cina supplier sprial karbon dilas pipe gas na pipe oiled

Katerangan pondok:

Standard API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252
SizeOD 219-2220mm
WT:3.0-26MM
PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
Matérial gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
Maya gunana minyak bumi, gas alam, angkutan cai atawa pamakéan pikeun Piling
Surface minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

Bahan atah

Pipa baja spiral ieu? utamana dipaké dina waterworks umum, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan listrik, irigasi tatanén jeung konstruksi urban jsb.
Pikeun transportasi cair: suplai cai, cai solokan, transportasi minyak bumi, jsb.
Pikeun pangiriman gas: gas batubara, uap, gas minyak bumi liquefied, gas jsb.
Pikeun struktur: piling, sasak, darmaga, jalan, struktur arsitéktur, jsb.

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami