Pipa Baja Spiral

  • Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe PE Coating

    Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe pe palapis

    standar:

    API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    UKURAN:OD: 219-2220mm;WT: 3.0-26MM;PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

    Bahan:Q235A, Q235B, Q345(16Mn), L245(B), L290(X42), L320(X46), L360(X52), L390X56)

    garis produksi ube sarta bisa ngahasilkeun pipa SSAW kalayan diaméter θ 219mm-θ2200mm sarta ketebalan témbok tina 6mm mun 25mm.The dua kali sided submerged arc las processing boasts teu ukur dina laju déposisi tinggi, tapi ogé mibanda kamampuhan penetrasi jero, kualitasna alus sarta penampilan garis las sarta dénsitas luhur.

    Sadaya ieu tiasa nyumponan sarat anjeun tina garis las.Jeung rupa-rupa garis produksi ngajadikeun urang supplier ngarah tina seuneu tarung sprinkler Sistim di Cina, sarta pipe sprinkler seuneu urang ogé ngaapresiasi ku kavling konsumén diantara pasar.

     

  • Large diameter welded black low carbon spiral steel pipe

    Diaméter badag dilas hideung karbon low pipe baja spiral

    Standar:
    API, GB, API 5L, GB/T 9711.1-1997, API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    Kandel:3 – 26 mm

    OD:219-2220mm

    WT:3.0-26MM

    PANJANG:5,8-6M

     

  • China supplier sprial carbon welded steel pipe gas and oiled pipe

    Cina supplier sprial karbon dilas pipe gas na pipe oiled

    Standard API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252
    SizeOD 219-2220mm
    WT:3.0-26MM
    PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
    Matérial gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Maya gunana minyak bumi, gas alam, angkutan cai atawa pamakéan pikeun Piling
    Surface minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
    Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
    Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T