Aakku Diaméter badag dilas hideung karbon low pipe baja spiral

Diaméter badag dilas hideung karbon low pipe baja spiral

Katerangan pondok:

Standar:
API, GB, API 5L, GB/T 9711.1-1997, API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

Kandel:3 – 26 mm

OD:219-2220mm

WT:3.0-26MM

PANJANG:5,8-6M

 


Rincian produk

Tag produk

Pipa baja spiral dijieun ku coil baja, Tonjolan ngabentuk dina suhu normal, lajeng dicokot téhnologi kawat ganda na dua kali nyanghareupan submerged-arc dilas.
Salila prosés molding pipe baja dilas spiral, plat baja boga deformasi seragam jeung stress residual lampu, sahingga beungeutna teu boga goresan.pipe baja spiral boga thicknesses leuwih fleksibel jeung diaméterna, utamana dina nyieun pipa kandel-grade tinggi kalawan aperture leutik atawa sedeng, téhnik ieu boga kaunggulan incomparable dina satisfying kabutuhan Anjeun.

Aplikasi:
Pipa baja spiral utamana dipaké dina waterworks umum, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan listrik, irigasi tatanén jeung konstruksi urban jsb.
☆ Pikeun transportasi cair: suplai cai, solokan cai, transportasi minyak bumi, jsb.
☆ Pikeun transmisi gas: gas batubara, uap, gas minyak bumi liquefied, gas jsb.
☆ Pikeun struktur: tumpukan, sasak, darmaga, jalan, struktur arsitéktur, jsb.

Bahan:
Q235A, Q235B, 10 #, 20 #, Q345 (16Mn), L245 (B), L290 (X42), L320 (X46), L360 (X52), L390X56), L415 (X60), L450 (X65), L485 X70), L555(X80), L290NB/MB(X42N/M), L360NB/MB(X52N/M), L390NB/MB(X56N/M), 415NB/MB(X60N/M), L450MB(X65), L485MB (X70), L555MB(X80)
Salaku produsén pipe spiral, urang boga paling canggih dua sided arc las garis produksi tube baja tur bisa ngahasilkeun pipa SSAW kalayan diaméter θ 219mm-θ2200mm sarta ketebalan témbok ti 6mm mun 25mm.The dua kali sided submerged arc las processing boasts teu ukur dina laju déposisi tinggi, tapi ogé mibanda kamampuhan penetrasi jero, kualitasna alus sarta penampilan garis las sarta dénsitas luhur.
Sadaya ieu tiasa nyumponan sarat anjeun tina garis las.Jeung rupa-rupa garis produksi ngajadikeun urang supplier ngarah tina seuneu tarung sprinkler Sistim di Cina, sarta pipe sprinkler seuneu urang ogé ngaapresiasi ku kavling konsumén diantara pasar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami