Pipa Steel Seamless

  • TPCO SMLS Hot Rolled Seamless Steel Pipe

    TPCO SMLS Hot Rolled Pipa Steel Seamless

    standar:API 5L, ASTM A53, ASTM A106

    UKURAN: OD: 21.3-609.6

    WT: 2.77-25MM

    PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

    Bahan:20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70

    pamakéan utama: minyak bumi, angkutan gas alam

    Total Quality Control & Service Palanggan

    RUITONG parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas anu kabuktian saluyu sareng standar sadunya sareng teras-terasan ngalaksanakeun sistem anu kabuktian panganyarna nalika sayogi.Sistem ayeuna diadegkeun saluyu sareng spésifikasi API Q1, standar ISO9001 sareng anu sanésna.RUITONG insists on sistem ujian kualitas internal tur geus dilatih examiners internal diayakeun di grup anu maénkeun peran penting dina operasi sistem pikeun attain tujuan "Total Quality Control".

    RUITONG komitmen ka tingkat pangluhurna layanan palanggan.Sababaraha tujuan nyaéta, pangiriman waktos, komunikasi caket sareng jasa saatos-jualan proaktif pikeun ngahontal kapuasan palanggan anu lengkep.

     

  • API 5L seamless steel pipes used petroleum pipeline Carbon Steel Oil Pipe

    API 5L pipa baja seamless dipaké pipa minyak bumi Karbon Steel Pipa Minyak

    Standard API 5L, ASTM A53, ASTM A106
    SizeOD 21.3-609.6
    WT: 2.77-25MM
    PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
    Matérial 20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70
    Maya gunana minyak bumi, angkutan gas alam
    Surface minyak, varnish hideung, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
    Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
    Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T