Aakku TPCO SMLS Hot Rolled Pipa Steel Seamless

TPCO SMLS Hot Rolled Pipa Steel Seamless

Katerangan pondok:

standar:API 5L, ASTM A53, ASTM A106

UKURAN: OD: 21.3-609.6

WT: 2.77-25MM

PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

Bahan:20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70

pamakéan utama: minyak bumi, angkutan gas alam

Total Quality Control & Service Palanggan

RUITONG parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas anu kabuktian saluyu sareng standar sadunya sareng teras-terasan ngalaksanakeun sistem anu kabuktian panganyarna nalika sayogi.Sistem ayeuna diadegkeun saluyu sareng spésifikasi API Q1, standar ISO9001 sareng anu sanésna.RUITONG insists on sistem ujian kualitas internal tur geus dilatih examiners internal diayakeun di grup anu maénkeun peran penting dina operasi sistem pikeun attain tujuan "Total Quality Control".

RUITONG komitmen ka tingkat pangluhurna layanan palanggan.Sababaraha tujuan nyaéta, pangiriman waktos, komunikasi caket sareng jasa saatos-jualan proaktif pikeun ngahontal kapuasan palanggan anu lengkep.

 


Rincian produk

Tag produk

Ngaran Produk Pipa Baja Karbon Seamless API 5L Pikeun Industri Minyak sareng Gas
Ukuran Seamless (SMLS) pipah: 1/2-24, DN15-DN600
Butt dilas pipe 24-72, DN600-DN1800
Kandel SCH10,SCH20,SCH30STD SCH40,SCH60,XS,SCH80.,SCH100,SCH120,SCH140,SCH160,XXS
Standar ASME/ANSI B169;DIN2605,2615,2616,2617,JIS B2311,2312,2313;EN 10253-1,EN 10253-2
Bahan ASTM Baja karbon (ASTM A234WPB, A234WPC, A420WPL6
Stainless steel: (ASTM A403 WP403,403L,316,316L,321.1Cr19Ni9Ti,00Cr19Ni10,00Cr17Ni14Mo2)
Baja alloy: A234WP12, A234WP11, A234WP22, A234WP5, A420WPL6, A420WPL3
DIN Baja karbon (St37.0, St35.8, St45.8)
Stainless steel: SUS304, SUS304L, SUS316, SUS321
Baja alloy: 17335,17380,10488 (1.0566)
GIS baja karbon: PG370, PT410
Stainless steel: SUS304, SUS304L, SUS316, SUS321
Baja alloy PA22, PA23, PA24, PA25, PL380
GB 10#,20#,20G,23g,20R,Q235,16Mn,16MnR,1Cr5Mo,12CrMo,12CrMoG,12Cr1Mo
Perlakuan permukaan Minyak transparan, minyak hideung tahan karat atanapi galvanis panas
Bungkusan Dina kasus wooded atanapi pallets, atawa sakumaha per sarat klien

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami