Aakku 1 1/2 inci Parancah Gedong Konstruksi Galvanized Parancah Pipa

1 1/2 inci Parancah Gedong Konstruksi Galvanized Parancah Pipa

Katerangan pondok:

Parancah Pipe Pikeun Konstruksi
OD: 20-219 (1/2 "-8") mm
WT: 0.5-10mm
Panjangna: 1.0-5.8/6/12m atawa ukuran nonstandard séjén
kasabaran ketebalan: + 8% atawa sakumaha requirment Anjeun
MOD: 10 ton. Lamun pipa di stock, teras tiasa kirang ti 10ton.
Devivery: 15-20 poé sanggeus narima anjeun 30% deposit.
Pamakéan: loba dipaké dina struktur, motor jeung mobil, hiasan, alat-alat médis;Alat-alat olahraga, parabot Imah jeung widang lianna.
Perlindungan Korosi sareng Bungkusan: lukisan, palapis anticorrosion internal sareng éksternal, packing seaworthy, jsb, sakumaha anu diperyogikeun ku para nasabah.


Rincian produk

Tag produk

Parancah mangrupikeun struktur samentawis anu dianggo pikeun ngadukung struktur aslina sareng dina waktos anu sami, éta ogé fungsina salaku platform pikeun pagawé pikeun ngalaksanakeun pagawéan konstruksi.

Parancah baja geus standar industri saprak 1950s.Steel bisa ngarojong beban pisan beurat, sarta pagawe bisa make eta pikeun ngangkut alat-alat beurat jeung suplai.Pikeun struktur jangkung, baja téh kabutuhan salaku beurat Parancah sorangan merlukeun kakuatan struktural nu ngan baja bisa nyadiakeun.

Parancah baja dijieun tina tabung baja nu diatur babarengan ku fittings baja atawa couplers.Éta basajan pikeun ngadegkeun sareng ngabongkar.Cai mibanda ketahanan hadé, durability gede tur lalawanan seuneu punjul.Sanaos biayana henteu murah, éta nyayogikeun kaamanan anu langkung ageung pikeun pagawé.Parancah tabung gancang sareng gampang dirakit tanpa peryogi kacangan sareng baut.
Jenis baja dipaké Parancah ilaharna panas-digulung baja.Dina kaayaan khusus dimana aya résiko tina kabel listrik overhead hirup, tabung filamén-tatu tina serat gelas dina matriks nilon atanapi poliéster tiasa dianggo.

Parancah anu kakeunaan exterior wangunan, anti korosi masalah.Galvanizing mangrupakeun sarana loba dipaké pikeun nyegah corrosion.LINKUN Parancah Tubes anu galvanized pikeun ngurangan karat jeung korosi pikeun hirup produk leuwih panjang sarta performance.Scaffold Tube tinggi ogé remen dipaké dina pembangkit listrik, refineries jeung lingkungan tutuwuhan pétrokimia.

Spésifikasi LINKUN:
Pipa Galvanized pikeun Parancah standar: Pipa Baja Karbon ASTM A53 / EN 10255
Parancah Tubes Standar: EN 39 / DIN 4427 / BS1139
Kelas baja: S235GT (St 37)
Diménsi: OD 48,3 mm ;WT 3,2 sareng 4,0 mm
Finishing: Hot Dipped Galvanized Pipe / Pra Galvanized pipe atanapi Hideung Finish sadia
eusi Sion: ≥40 Micron
tungtung tungtung: Polos tungtung atawa dicét sadia
Kelas séjén: JIS G3444 STK 500 (Φ48,6 x 2,4 thk)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami