Produk

  • Black Welded Grooved Pipes for Fire Protection

    Hideung dilas pipah grooved pikeun Protection Seuneu

    Hideung Painted SCH40 STD Fire Protection Steel Pipe Jeung Sertipikat UL FM lumaku pikeun seuneu pipa, cai, panas, gas, solokan, subway, bandara, palabuan laut, sasak, torowongan, stasion karéta api, sistem pipa jeung saterusna.

  • Ral 3000 red paint fire sprinkler pipe as per ASTM A795

    Ral 3000 cet beureum pipe sprinkler seuneu sakumaha per ASTM A795

    The Red Painted SCH40 STD Weight Class Fire Protection Steel Pipe With UL FM Certificates lumaku pikeun pipa seuneu, cai, panas, gas, solokan, subway, bandara, palabuan laut, sasak, torowongan, stasiun karéta api, sistem pipa jeung saterusna.

  • carbon steel welded pipe  1 inch thread with coupling

    baja karbon dilas pipe 1 inci thread kalawan gandeng

    Inpormasi Produk Ukuran Tade: ti 1/2″ nepi ka 16″;Duanana tungtung: threaded duanana tungtung kalawan hiji gandeng jeung cap plastik;Panjangna: 6000mm atawa nurutkeun sarat customer urang;Pamakéan: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik;Beungeut Réngsé: bulistir / minyak / cét BLACK Bahan: baja karbon Paket: conduits nu ditutupan ku kertas PVC lajeng dihijikeun jeung Straps baja;Waktos Pangiriman: 20 dugi ka 30 dinten saatos kami nampi ...
  • Api 5l Astm a53 SCH40 ERW black steel pipe

    Api 5l Astm a53 SCH40 ERW pipa baja hideung

    pipa baja ERW anu dijieun ku frékuénsi low atawa lalawanan frékuénsi luhur "lalawanan".Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.