Produk

  • mild steel black round pipe for construction material

    hampang steel pipe buleud hideung pikeun bahan konstruksi

    Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

    Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
    Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.

  • black paint structural pipes as per astm a500 gr.a

    cet hideung pipa struktural sakumaha per astm a500 gr.a

    Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

    Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
    Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.

    Aplikasi:
    Pikeun pangiriman cair, pangiriman gas, konstruksi, bahan wangunan, pos baja, struktur baja.

    Pipa Tungtung Finish
    Tungtung polos, tungtung beveled, tungtung threaded, tungtung alur digulung, tungtung swedged, liang perforated dina tungtung pipa.
    (Tungtung polos nyaéta tungtung umum.)

    Paket:
    1. Dina kebat wungkul
    2.In kebat jeung dibungkus ku panutup plastik, unggal tungtung kalawan Straps nilon

  • API 5L X42 ERW Steel Pipe Suppliers

    API 5L X42 ERW Steel pipe suppliers

    Tipe pipa: Résistansi listrik pipa las

    Aplikasi: Minyak / Gas / Transmisi Cai, Mesin Manufaktur

    Spésifikasi: Diaméter luar: 21.3mm-660mm

    Ketebalan témbok: 1.0mm-20mm

    PANJANG: 5.8/6/11.8/12 méter

    Standar & Kelas: API 5L Gr.A,Gr.B,X42,X46,X52,X56,X60,X65 PSL1 jeung PSL2;ASTM A53, Gr.A,Gr.B

    Tungtung: Tungtung Persegi/Tungtung Polos (potong lempeng, potong gergaji, potong obor),Tungtung Beveled/Threaded

    Beungeut: Lukisan Hideung / Lukisan Minyak / Minyak Anti Karat / Lapisan Anti Korosi

    Bungkusan: Dibuntel, Topi Plastik Dipasang, Kertas Tahan Air/Kantong Dibungkus

  • carbon steel pipe for oil and gas transport 14 inch

    pipe baja karbon pikeun minyak jeung gas angkutan 14 inci

    Pipa baja karbon di ERW
    ASTM A53 / API 5L Kelas B
    Pipa tihang ASTM A252
    Pipa struktural ASTM A500
    EN 10219 S275, S355

    Aplikasi pipa baja ERW sareng panggunaan:

    pipe baja ERW dipaké pikeun transporting gas sarta objék cair kayaning minyak jeung gas, bisa minuhan sarat tekanan lemah sareng tinggi.Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun téhnologi ERW, beuki loba pipa baja ERW dipaké dina widang minyak jeung gas, industri mobil jeung saterusna.

  • wholesale high quality black fire sprinkler system steel pipe

    borongan kualitas luhur hideung seuneu sprinkler Sistim pipe baja

    Seuneu Sprinkler Pipa

    Luar diaméterna: 21.3-609.6mm

    Kandel témbok: 1.0-17.5mm

    Anticorrosive: Lukisan Hideung

    Tungtung Finish: Grooved, Polos Tungtung, Screwed na Socketed

    Rincian Beurat sareng Bagan Bundling:

    Beurat per Foot

    Ukuran Pipa (cm)

    Wt./Ft.

    Wt./Ft.

    Résistansi korosi

    Nominal

    OD

    Tembok

    ID (d)

    tanpa Cai

    sareng cai

    Babandingan (CRR)

    1 1/4″

    1.66

    0.083

    1.494

    1.4

    2.16

    3.26

    1 1/2″

    1.9

    0.095

    1.71

    1.83

    2.83

    4.01

    2″

    2.375

    0.095

    2.185

    2.32

    3.94

    3.25

    2 1/2"

    2.875

    0.083

    2.709

    2.48

    4.97

    1.21

    3″

    3.5

    0.09

    3.32

    3.28

    7.03

    1.15

    4″

    4.5

    0.101

    4.298

    4.75

    11.03

    1.14

    Bagan Bundling

    Ukuran Pipa (cm)

    Wt./Ft.

    Pcs.Per

    Beurat Per

    Beurat Per

    Nominal

    OD

    Tembok

    kebat

    Bungkusan (21′)

    Bungkusan (24′)

    1 1/4″

    1.66

    0.083

    1.4

    65

    1881

    2149

    1 1/2″

    1.9

    0.095

    1.83

    64

    2464

    2816

    2″

    2.375

    0.095

    2.32

    42

    2042

    2334

    2 1/2"

    2.875

    0.083

    2.48

    36

    1873

    2140

    3″

    3.5

    0.09

    3.28

    26

    1791

    2047

    4″

    4.5

    0.101

    4.75

    19

    1895

    2166

     

  • Oil equipment api 5l /a53 std sch40 black paint erw welded steel pipe

    Parabot minyak api 5l / a53 std sch40 cet hideung erw pipa baja dilas

    Ngaran produk: API 5L ASTM A53 erw pipa baja karbon gr.b

    Tungtung Pipa: tungtung pasagi (potong lempeng, potong ragaji, sarta motong obor).atawa beveled pikeun las, beveled,

    Permukaan: Enteng diminyakan, Hot dip galvanized, Electro galvanized, Hideung, Bare, Varnish coating / Minyak Anti karat, Coatings Pelindung (Batubara Tar Epoxy, Fusion Bond Epoxy, 3-lapisan PE)

    Bungkusan: Plugs palastik dina duanana tungtung, bundles héksagonal of max.2.000kg kalawan sababaraha strips baja, Dua tag dina unggal kebat, Dibungkus dina kertas waterproof, leungeun baju PVC, sarta sackcloth kalawan sababaraha strips baja, caps plastik.

    Tés: Analisis Komponén Kimia, Sipat Mékanis (Kakuatan tensile Ultimate, Kakuatan ngahasilkeun, Elongation), Sipat Téknis (Uji Flattening, Uji Bending, Uji Karasa, Uji Dampak), Inspeksi Ukuran Luar, Uji Hidrostatik, Uji NDT ( ET TEST, RT TEST , UJI UT)

  • PRIME PRE GALVANIZED ROUND STEEL PIPE FOR GREENHOUSE

    PRE PRE GALVANISED pipa baja buleud pikeun imah kaca

    1.Bahan: ASTM A36,ASTMA53,SS400,Q235B

    2. OD: 1/4″~8″

    3.Ketebalan: 0.5 ~ 2.5mm

    4. Panjangna: 6M;9M;12M (Standar);4~13M (Disaluyukeun)

    5.Séng palapis beurat: 60g ~ 80g / m2 (Standar) 80 ~ 200g / m2 (Customized)

    6.Application: pager pipe;Pipa Struktur Baja;Pipa Kandaraan Ladang;Pipa pigura jandela;Pipa Tembok Tirai;Pipa Green House;Pipa jati;Pipa Wadahna;Pipa Mesin;Pipa Struktural sareng Mékanis

    7.Dimensions pikeun rujukan anjeun:

    12,7 * 0,7 ~ 1,5MM
    12,8 * 0,7 ~ 1,5MM
    16 * 0,7 ~ 1,7 MM
    19 * 0,7 ~ 2,2 MM
    20 * 0,7 ~ 2,2MM

     

     

  • supply hdg conduit threaded steel pipe with coupling

    suplai hdg conduit pipe baja threaded kalawan gandeng

    1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
    2. Ukuran: ti 1/2″ nepi ka 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
    3.Length: 3050mm atawa nurutkeun sarat customer urang
    4.Usage: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panyalindungan pikeun sistem raceway listrik
    5.Surface Hot dip galvanized (HDG).
    6.Bahan: baja 235B
    7Waktos pangiriman: 20 nepi ka 30 poé sanggeus kami nampa pembayaran sateuacanna anjeun atanapi salinan L / C
    8.Payment Istilah: L / C dina tetempoan atawa T / T
    Spésifikasi produk / Modél
    EMT conduit mangrupakeun conduit témbok ipis logam nu asalna dina panjangna sapuluh suku.Ngaliwatan kabel listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik, iteuk ieu teu boga gandeng dina tungtung.Couplings sarta panyambungna bisa ditambahkeun pikeun nyambungkeun sapotong salajengna.Gandeng ieu aya dina jinis setscrew sareng komprési.Couplings setscrew boga dua screws, hiji keur unggal sapotong conduit nu nahan conduits babarengan jeung ogé beungkeut sambungan taneuh antara conduits.
  • bs1387 class b erw steel welded pipe made in china

    bs1387 kelas b erw baja dilas pipe dijieun di china

    OD 19.05-219.1MM
    WT 1.0-10MM
    Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pagar/Pipa Panto, Perabot
    Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
    pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • Factory direct sales Building materials metal galvanized scaffolding steel pipe

    Pabrik penjualan langsung Bahan wangunan logam pipa baja Parancah galvanized

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660MM
    WT 1.0-20MM
    Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M