Produk

  • Schedule 40 Erw Galvanised Steel Pipe As Per Astm a53 Gr.b

    Jadwal 40 Erw Galvanized Steel Pipa Salaku Per Astm a53 Gr.b

    ASTM A53: Spésifikasi Standar pikeun pipa, baja, hideung sareng dicelup panas, Dilapis Séng, Dilas sareng Seamless.ASTM A53 pipa baja nyertakeun mulus tur dilas hideung jeung panas-dipped galvanized pipe baja di DN6-DN650, ASTM A53 pipa baja karbon bisa jadi kdu dina tipe F, Tipe E jeung Tipe S. kelas kaasup kelas A jeung kelas B.

     

    Tubing - ilahar dipaké pikeun proyék pager padumukan.Ketebalan témbok pipa ieu .065.Kami mawa diaméter luar di handap ieu: 1 3/8″, 1 5/8″, 1 7/8″ sareng 2 3/8″.Salaku tambahan, kami biasana nyayogikeun panjangna: 8′, ​​10′, 18′, 21′ sareng 24′

     

  • 1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanised Scaffold Pipe

    1 1/2 inci Parancah Gedong Konstruksi Galvanized Parancah Pipa

    Parancah Pipe Pikeun Konstruksi
    OD: 20-219 (1/2 "-8") mm
    WT: 0.5-10mm
    Panjangna: 1.0-5.8/6/12m atawa ukuran nonstandard séjén
    kasabaran ketebalan: + 8% atawa sakumaha requirment Anjeun
    MOD: 10 ton. Lamun pipa di stock, teras tiasa kirang ti 10ton.
    Devivery: 15-20 poé sanggeus narima anjeun 30% deposit.
    Pamakéan: loba dipaké dina struktur, motor jeung mobil, hiasan, alat-alat médis;Alat-alat olahraga, parabot Imah jeung widang lianna.
    Perlindungan Korosi sareng Bungkusan: lukisan, palapis anticorrosion internal sareng éksternal, packing seaworthy, jsb, sakumaha anu diperyogikeun ku para nasabah.

  • Good Quality building materials GMS Pipes Hot Dip Galvanized steel pipe Tube

    Bahan wangunan kualitas alus GMS pipa Hot dip Galvanized pipa baja Tube

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660MM
    WT 1.0-20MM
    Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
  • oil equipment API 5L X60 ASTM galvanized steel pipe

    alat-alat minyak API 5L X60 ASTM pipa baja galvanized

    Diaméter luar: 20mm
    Ketebalan: 1-5mm
    Standar: ASTM, ASTM A53M-2007
    Téhnik: ERW
  • China factory balcony railing hot dipped galvanized steel pipe

    Cina pabrik balkon pager pipa baja galvanized panas dipped

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660MM
    WT 1.0-20MM
    Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
  • hot-dip galvanized carbon steel pipe q235 material

    hot-dip galvanized pipa baja karbon bahan q235

    OD

    toleransi OD WT
    20-400mm ± 0,03 mm 1.0-17.5mm
    Standar Internasional ISO9001:2008
    Standar ASTM, GB1387-1985, GB / T3091-2001
    Bahan Q195 / Q215 / Q235 / Q345
  • Hot Dip Galvanised EMT Conduit Tube BS4568

    Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Ukuran OD 19,05-660MM
    WT: 1.0-20MM
    PANJANG: 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
    Beungeut minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
    Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
    pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • Good Quality Building Materials Gms Pipes Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Bahan Wangunan Kualitas Alus Gms Pipa Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: ERW Surface Treatment: kasabaran lianna: ± 5% sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: pipa baja Galvanized Keyword: dilas pipe pamakéan utama: pipe Parancah, Pipa Struktur, pager / Pipa panto, jati, Low ...
  • Inside Threaded Steel Pipelow Carbon Steel Pipegalvanized Carbon Steel

    Di jero Threaded Steel Pipelow Karbon Steel Pipegalvanized Karbon Steel

    Standar: ASTM A53, A500, BS1387, GB/T3091, API, ISO R65

    Kelas: Q195, Q215, Q235.

    Jenis sareng palapis séng: pipa baja galvanized Hot dip (lapisan séng:> 245g / m2).

    Pipa baja galvanized pra-dicét (lapisan séng: 60 dugi ka 80g / m2).

    Diaméter luar: pipa buleud: 21,3 ka 609,6mm

    Pipa pasagi: 15 x 15 nepi ka 200 x 200mm

    Pipa rectangular: 10 x 20 ka 200 x 80 * 120mm

  • Steel Pipe Galvanized Welded Carbon Steel Round Structure Pipe ERW Plain End

    Pipa baja Galvanized dilas Karbon Steel Babak Struktur Pipe ERW Plain Tungtung

    Tinjauan Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: ERW Surface Treatment: Kasabaran lianna: ± 5% Sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: Galvanized pipe baja Keyword: dilas pipe pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pager / Pipa Panto, Perabotan, Sertifikasi Low: galvan lianna. .