Produk

  • Square tube carbon steel pipe black hollow section carbon steel Q235 square metal tube

    tube pasagi pipa baja karbon hideung bagian kerung baja karbon Q235 tube logam pasagi

    Standard:ASTM A53,A500,GB/T3094

    Sieu OD:10 * 10-400 * 400MM

                  WT: 1.0-17MM

    PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

    Material:gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70

    Mngagunakeun:Pipa struktur, pipa pager / Panto, Gedong, Perabotan sareng sajabana

    Surface:minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized

    Paing:Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja

    Pingetan:dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T

  • ASTM A53 Hot-dipped Galvanized Hollow Section Square and Rectangular Steel Pipe

    ASTM A53 Hot-dipped Galvanized Hollow Bagéan Square jeung Rectangular Steel Pipe

    Galvanized tube baja pasagi gampang weld, bentukna, motong sarta prosés patali, Samentara éta coatings galvanized ogé mibanda résistansi korosi hadé tur anti karat ti tipe séjén baja karbon.Salaku tambahan, pipa baja kuadrat galvanis mangrupikeun alternatif béaya rendah pikeun baja sareng ngahontal résistansi karat salami sahenteuna 25 taun bari ngajaga kakuatan anu sami sareng palapis permukaan awét.

  • Hot Dipped Galvanized Structural Square Tubing

    Hot Dipped Galvanized Struktural Square Tubing

    1.HSS boga rasio kakuatan-to-beurat tinggi, ciri rojongan komprési alus teuing jeung lalawanan torsional alus teuing.
    2.Dina aplikasi kakeunaan, utamana Architecturally kakeunaan Structural Steel (AESS) aplikasi dina konstruksi, HSS nyadiakeun kasempetan visual pikaresep keur desain wangunan jeung struktur séjén.
    3.HSS nyadiakeun uniformity tina ukuran, bentuk, kakuatan sarta tolerances nu make na sagemblengna bisa diprediksi, hususna penting pikeun nungtut aplikasi OEM.

    4.HSS bisa gampang ngagulung, kabentuk, ditinju jeung dibor.Perbaikan dina desain sambungan pikeun fastening HSS kana sorangan atawa bahan struktural séjén ngaronjatkeun betah fabrikasi di sawah ogé.
    5.Due rasio kakuatan na luhur, utamana dina A1085, HSS nyaeta ongkos kalapa jeung bahan struktural lianna.Kalawan ningkat sambungan jeung métode fastening, éta mindeng ngarasakeun kaunggulan ongkos.

    6.HSS nyaeta tahan seuneu jeung teu Lungsi, pulas, beulah, ngabareuhan atawa ngaleutikan.

    7. Ieu resists rot garing sarta mildew.

  • astm a500 gra erw black hollow section square steel pipe

    astm a500 gra erw hideung bagian kerung pipa baja pasagi

    Standard ASTM A53,A500,GB/T3094
    SizeOD 10 * 10-400 * 400MM
    WT:1.0-17MM
    PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
    Matérial gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Maya gunana Pipa struktur, pipa pager / Panto, Gedong, Perabotan sareng sajabana
    Surface minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
    Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
    Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe PE Coating

    Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe pe palapis

    standar:

    API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    UKURAN:OD: 219-2220mm;WT: 3.0-26MM;PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

    Bahan:Q235A, Q235B, Q345(16Mn), L245(B), L290(X42), L320(X46), L360(X52), L390X56)

    garis produksi ube sarta bisa ngahasilkeun pipa SSAW kalayan diaméter θ 219mm-θ2200mm sarta ketebalan témbok tina 6mm mun 25mm.The dua kali sided submerged arc las processing boasts teu ukur dina laju déposisi tinggi, tapi ogé mibanda kamampuhan penetrasi jero, kualitasna alus sarta penampilan garis las sarta dénsitas luhur.

    Sadaya ieu tiasa nyumponan sarat anjeun tina garis las.Jeung rupa-rupa garis produksi ngajadikeun urang supplier ngarah tina seuneu tarung sprinkler Sistim di Cina, sarta pipe sprinkler seuneu urang ogé ngaapresiasi ku kavling konsumén diantara pasar.

     

  • Large diameter welded black low carbon spiral steel pipe

    Diaméter badag dilas hideung karbon low pipe baja spiral

    Standar:
    API, GB, API 5L, GB/T 9711.1-1997, API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    Kandel:3 – 26 mm

    OD:219-2220mm

    WT:3.0-26MM

    PANJANG:5,8-6M

     

  • China supplier sprial carbon welded steel pipe gas and oiled pipe

    Cina supplier sprial karbon dilas pipe gas na pipe oiled

    Standard API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252
    SizeOD 219-2220mm
    WT:3.0-26MM
    PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
    Matérial gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Maya gunana minyak bumi, gas alam, angkutan cai atawa pamakéan pikeun Piling
    Surface minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
    Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
    Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • TPCO SMLS Hot Rolled Seamless Steel Pipe

    TPCO SMLS Hot Rolled Pipa Steel Seamless

    standar:API 5L, ASTM A53, ASTM A106

    UKURAN: OD: 21.3-609.6

    WT: 2.77-25MM

    PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

    Bahan:20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70

    pamakéan utama: minyak bumi, angkutan gas alam

    Total Quality Control & Service Palanggan

    RUITONG parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas anu kabuktian saluyu sareng standar sadunya sareng teras-terasan ngalaksanakeun sistem anu kabuktian panganyarna nalika sayogi.Sistem ayeuna diadegkeun saluyu sareng spésifikasi API Q1, standar ISO9001 sareng anu sanésna.RUITONG insists on sistem ujian kualitas internal tur geus dilatih examiners internal diayakeun di grup anu maénkeun peran penting dina operasi sistem pikeun attain tujuan "Total Quality Control".

    RUITONG komitmen ka tingkat pangluhurna layanan palanggan.Sababaraha tujuan nyaéta, pangiriman waktos, komunikasi caket sareng jasa saatos-jualan proaktif pikeun ngahontal kapuasan palanggan anu lengkep.

     

  • API 5L seamless steel pipes used petroleum pipeline Carbon Steel Oil Pipe

    API 5L pipa baja seamless dipaké pipa minyak bumi Karbon Steel Pipa Minyak

    Standard API 5L, ASTM A53, ASTM A106
    SizeOD 21.3-609.6
    WT: 2.77-25MM
    PANJANG:5,8-6M sakumaha biasa
    Matérial 20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70
    Maya gunana minyak bumi, angkutan gas alam
    Surface minyak, varnish hideung, panas dipped galvanized, 3PE, FBE
    Paing Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja
    Payment dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • High tension high carbon prestressing steel cable 7 wire pc strands weights

    Tegangan tinggi karbon tinggi prestressing kabel baja 7 kawat pc untaian beurat

    Relaxation Low Prestressed Beton Steel Wire Strand, biasana urang sebut wae PC STRAND proses produksi boga kualitas ketat.PC Strand (Bonded Prestressed Concrete Wire Strand) didamel tina batang kawat baja karbon tinggi, anu ditarik tiis kana kawat baja saatos perlakuan permukaan, teras sababaraha kawat baja disintésis kana untaian, teras ditekenkeun kana tegangan- relieving prosés stabilisasi.Pikeun manjangkeun daya tahan, kawat tiasa dilapis ku palapis logam atanapi non-logam atanapi ...