Tungtung polos dilas pipe

  • 1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanised Scaffold Pipe

    1 1/2 inci Parancah Gedong Konstruksi Galvanized Parancah Pipa

    Parancah Pipe Pikeun Konstruksi
    OD: 20-219 (1/2 "-8") mm
    WT: 0.5-10mm
    Panjangna: 1.0-5.8/6/12m atawa ukuran nonstandard séjén
    kasabaran ketebalan: + 8% atawa sakumaha requirment Anjeun
    MOD: 10 ton. Lamun pipa di stock, teras tiasa kirang ti 10ton.
    Devivery: 15-20 poé sanggeus narima anjeun 30% deposit.
    Pamakéan: loba dipaké dina struktur, motor jeung mobil, hiasan, alat-alat médis;Alat-alat olahraga, parabot Imah jeung widang lianna.
    Perlindungan Korosi sareng Bungkusan: lukisan, palapis anticorrosion internal sareng éksternal, packing seaworthy, jsb, sakumaha anu diperyogikeun ku para nasabah.

  • Steel Pipe Galvanized Welded Carbon Steel Round Structure Pipe ERW Plain End

    Pipa baja Galvanized dilas Karbon Steel Babak Struktur Pipe ERW Plain Tungtung

    Tinjauan Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: ERW Surface Treatment: Kasabaran lianna: ± 5% Sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: Galvanized pipe baja Keyword: dilas pipe pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pager / Pipa Panto, Perabotan, Sertifikasi Low: galvan lianna. .