Aakku Pipa baja Galvanized dilas Karbon Steel Babak Struktur Pipe ERW Plain Tungtung

Pipa baja Galvanized dilas Karbon Steel Babak Struktur Pipe ERW Plain Tungtung

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Lain
Alloy atanapi henteu: Non-Paduan Bentuk Bagian: Buleud
Pipa husus: Pipa API1 Diaméter luar: 19,05-660 mm
Kandel: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007
Téhnik: ERW Perlakuan permukaan: Lain
Toleransi: ± 5% Sekunder atanapi henteu: Non-sekundér
Ngaran Produk: Pipa baja Galvanized  Kecap konci: pipa dilas
pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pagar/Pipa Panto, Perabot, Lemah
Sertifikasi: Lain

 

galvanis pipah

Kamampuhan suplai


8000 Ton / Ton per Bulan
Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan


Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja

Palabuhan


TIANJIN POT

Waktos prosés:


Kuantitas (Ton) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est.Waktos (dinten) 15 25 Pikeun dirundingkeun

GMS1 (6)

GMS1 (6)

GMS1 (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami