Pc Steel Strand

  • High tension high carbon prestressing steel cable 7 wire pc strands weights

    Tegangan tinggi karbon tinggi prestressing kabel baja 7 kawat pc untaian beurat

    Relaxation Low Prestressed Beton Steel Wire Strand, biasana urang sebut wae PC STRAND proses produksi boga kualitas ketat.PC Strand (Bonded Prestressed Concrete Wire Strand) didamel tina batang kawat baja karbon tinggi, anu ditarik tiis kana kawat baja saatos perlakuan permukaan, teras sababaraha kawat baja disintésis kana untaian, teras ditekenkeun kana tegangan- relieving prosés stabilisasi.Pikeun manjangkeun daya tahan, kawat tiasa dilapis ku palapis logam atanapi non-logam atanapi ...