Aakku Tegangan tinggi karbon tinggi prestressing kabel baja 7 kawat pc untaian beurat

Tegangan tinggi karbon tinggi prestressing kabel baja 7 kawat pc untaian beurat

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Relaxation Low Prestressed Beton Steel Wire Strand, biasana urang sebut wae PC STRAND proses produksi boga kualitas ketat.PC Strand (Bonded Prestressed Concrete Wire Strand) didamel tina batang kawat baja karbon tinggi, anu ditarik tiis kana kawat baja saatos perlakuan permukaan, teras sababaraha kawat baja disintésis kana untaian, teras ditekenkeun kana tegangan- relieving prosés stabilisasi.Pikeun manjangkeun durability, kawat bisa coated ku logam atawa non-logam palapis atawa palapis kayaning galvanized atanapi epoxy.Pikeun ningkatkeun kakuatan cengkraman beton, permukaanna tiasa dicitak.untaian baja prastressed unbonded dijieunna tina untaian baja prestressed biasa, coated ku grease antiseptik atawa parafin sarta coated ku poliétilén dénsitas luhur (HDPE).

Fitur:
1) Kakuatan tensile High, rélaxasi low, modulus stabil tina élastisitas, stress-lega, sambungan teguh jeung beton, stress low, konstruksi stabil, kombinasi alus jeung baja bertulang beton;nyimpen bahan, ngurangan distorsi jeung beurat konstruksi, ngaronjatna résistansi abrasion, résistansi cai, stiffness.
2)Kami nawiskeun PC Strand anu mastikeun kana standar téknis sapertos GB / T 5223, GB / T 5224, ASTM A-416, BS 5896, JIS G3536 atanapi standar anu disatujuan ku para nasabah sareng kami.
3)PC strand ogé tiasa disayogikeun dina sagala rupa bentuk pikeun aplikasi pre- atanapi post-tensioning, kalayan bahan polos atanapi galvanis mimitian ti 3 kawat, 7 kawat, 19 kawat sareng konstruksi anu kompak.

Aplikasi
1) Strand PC kami utamana dipaké pikeun tulangan struktur beton prestressed, kayaning kareta api badag-bentang jeung sasak jalan, sasak utama, silos, wangunan, bendungan, slabs floor, yayasan, kapal beton badag, wangunan reaktor atom, stadion, hangers bandara, bagéan pre-tuang, bango bango, anchorages sarta wangunan industri multi-tingkat jsb.
2) Strand PC kami ogé dianggo pikeun pangwangunan jalan tol, kutub sareng menara cai dina konstruksi sipil, sareng transportasi laut sumber énergi, gedong bumi, proyék kontrol cai, sareng komponén batuan sareng bumi pikeun ningkatkeun gaya tarik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk