Tianjin Ruitong beusi jeung Steel Co., Ltd. perenahna di Cina alat pipa base, Daqiu Zhuang

news (2)
Tianjin Ruitong beusi jeung Steel Co., Ltd. perenahna di Cina pipa base alat, Daqiu Zhuang, diadegkeun dina 2003, nyertakeun wewengkon 35000 méter pasagi, aréa konstruksi 10000 méter pasagi, ibukota didaptarkeun 20 juta, kalawan 16 produksi canggih. garis, sareng dilengkepan kana standar anu luhur kalayan laboratorium fisik sareng kimia sareng alat deteksi canggih.Produktivitas taunan ngahontal 200 rébu ton.Pausahaan aya staf leuwih ti na 260 urang, kaasup rékayasa jeung tanaga teknis 30 urang.


waktos pos: Jun-25-2021