Produk ayeuna nyertakeun 28 propinsi, kotamadya sareng daérah otonom, sareng diékspor ka seueur nagara sareng daérah.

news (1)
Tianjin Ruitong beusi jeung Steel Co., Ltd. ieu specializing dina produksi tiis-digulung baja strip, pipe dilas, pipe galvanized, pipe pasagi, spiral pipe skala beusi jeung pabrik baja.Produk ayeuna nyertakeun 28 propinsi, kotamadya sareng daérah otonom, sareng diékspor ka seueur nagara sareng daérah.
Pausahaan pikeun standar ketat, produk alus teuing jeung layanan kualitas ku mayoritas konsumén kapercayaan tur pangakuan sosial.
"Integritas, bebeneran-néangan, gawé teuas," Tianjin Ruitong beusi jeung Steel Co., Ltd. sumanget perusahaan, ieu Tianjin Ruitong beusi jeung Steel Co., Ltd. ka unggal komitmen customer, hayu urang tulus leungeun dina leungeun, nyiptakeun isukan cemerlang.


waktos pos: Jun-25-2021