Cacat umum sareng pencegahan pipa anu dilas

Cacat anu dihasilkeun dina produksi sabenerna pipa las frékuénsi luhur (astm a53 grade b erw pipe) kadang henteu disababkeun ku hiji sabab, tapi biasana hasil tina kombinasi sababaraha faktor.Cacat las ogé tiasa disababkeun ku alesan sanés di luar daérah las, ku kituna seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun sacara komprehensif pikeun cacad, Masalahna tiasa direngsekeun ngan ku cara nganalisis alesanana sacara saksama.

news

Inclusions

Mékanisme formasi cacad inklusi nyaéta yén oksida logam henteu diekstrusi sareng logam molten, tapi diapit dina permukaan las.

Oksida logam ieu biasana kabentuk dina beungeut logam lebur dina sudut V.Nalika ujung strip speed approaching leuwih handap tina speed lebur, sarta speed lebur leuwih luhur batan speed ngurangan tina logam molten, Apex tina lawang V ngawangun bakal ngabentuk logam molten na The citakan tina oksida logam teu bisa sagemblengna. discharged sanggeus Tonjolan normal.Beungeut leyuran logam bersih ieu doped kalawan oksida logam ieu, sahingga ngabentuk defects dina forging jeung prosés las.

cacad ieu bakal ngabalukarkeun weld ka rengat sanggeus flattened, sarta inclusions bakal katempo dina narekahan weld nu.Cacat ieu aya dina bentuk anu béda, sakapeung tunggal, sakapeung dina ranté.

Ukuran pencegahan pikeun cacad inklusi:

1. Sudut V ngawangun ieu mastikeun dikawasa dina 4 ~ 6
2. adjustment Unit pikeun mastikeun panjang sudut bubuka stabil
3. Babandingan Bungbulang / Si dina komposisi kimia strip leuwih gede ti 8:1
4. Ngurangan oksidasi wewengkon las

Pra-arc

Jenis cacad ieu sabenerna teu cukup fusi disababkeun ku pre-arc.Biasana, skala burr atanapi oksida sareng karat di ujung jalur ngabentuk sasak sateuacan puncak sudut V, anu nyababkeun sirkuit pondok nyababkeun arus luncat sareng ngahasilkeun fenomena pre-arc, sareng sirkuit pondok. ayeuna robah arah ayeuna sarta ngurangan Panas dina sudut V diréduksi.

Defects disababkeun ku shunting sakedapan, a narekahan pesawat caang jeung datar bisa ditempo ti narekahan weld, kadang euweuh strip ujung burr atawa skala oksida, keyeng, jsb, tapi sudut V teuing leutik atawa tegangan teuing tinggi ogé bakal ngabalukarkeun pre- fenomena busur , Ieu disababkeun ku ngurangan tegangan tinggi di ujung strip dina.

Ukuran preventif pikeun cacad pre-arc:

1. Sudut V ngawangun ieu mastikeun dikawasa dina 4 ~ 6
2. Ujung strip nyaeta beresih, lemes jeung bébas burrs
3. Jaga cai cooling bersih, ngadalikeun arah aliran cai cooling, sarta coba ulah arah sudut V

Teu cukup fusi

cacad Ieu alatan kanyataan yén edges tina dua strips dipanaskeun tapi teu lengkep ngahiji, sarta weld alus teu kabentuk.Nyababkeun langsung tina fusi anu teu cekap nyaéta panas anu teu cekap nalika las.Aya seueur faktor anu aya hubunganana anu nyababkeun panas las anu teu cekap, sapertos kakuatan frekuensi tinggi.Kaluaran, sudut V sareng panjang pemanasan, posisi bar magnét, kaayaan kerja sareng pendinginan bar magnet, ukuran coil induksi, laju las, sareng sajabana, faktor-faktor ieu saling mangaruhan, sareng pangaruh gabungan. ngabalukarkeun defects sapertos.

Ukuran preventif pikeun defects fusi cukup:

1. The cocog tina las input panas sarta speed las, karakteristik bahan baku tina tabung kosong
2. kaayaan gawé bar magnét
3. sudut V sarta panjangna pemanasan
4. spésifikasi coil induksi

Stabilitas sareng kaayaan alat anu saé mangrupikeun kaayaan dasar pikeun ngahindarkeun cacad.Nyampurnakeun rékaman sareng analisa parameter prosés tiasa ningkatkeun kualitas pipa.


waktos pos: Jul-06-2021