Aakku Di jero Threaded Steel Pipelow Karbon Steel Pipegalvanized Karbon Steel

Di jero Threaded Steel Pipelow Karbon Steel Pipegalvanized Karbon Steel

Katerangan pondok:

Standar: ASTM A53, A500, BS1387, GB/T3091, API, ISO R65

Kelas: Q195, Q215, Q235.

Jenis sareng palapis séng: pipa baja galvanized Hot dip (lapisan séng:> 245g / m2).

Pipa baja galvanized pra-dicét (lapisan séng: 60 dugi ka 80g / m2).

Diaméter luar: pipa buleud: 21,3 ka 609,6mm

Pipa pasagi: 15 x 15 nepi ka 200 x 200mm

Pipa rectangular: 10 x 20 ka 200 x 80 * 120mm


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Lain
Alloy atanapi henteu: Non-Paduan Bentuk Bagian: Buleud
Pipa husus:

Pipa Tembok Kandel

Diaméter luar:

21.3-609.6mm

Kandel: 1.0 - 16 mm Standar:

API, ASTM, bs, GB, API 5L, ASTM A106-2006, ASTM

Téhnik: ERW Perlakuan permukaan:

galvanis

Toleransi: ± 5% Sekunder atanapi henteu: Non-sekundér
Ngaran Produk: Di jero Threaded Steel Pipa Kecap konci: pipa galvanis
pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pagar/Pipa Panto, Perabot, Lemah
Sertifikasi: Lain

 

galvanis pipah

Kamampuhan suplai


8000 Ton / Ton per Bulan
Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan


Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja

Palabuhan


Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja

Waktos prosés:


Kuantitas (Ton) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est.Waktos (dinten) 15 25 Pikeun dirundingkeun

GMS1 (6)

GMS1 (6)

GMS1 (6)








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami