Aakku Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

Katerangan pondok:

Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
Ukuran OD 19,05-660MM
WT: 1.0-20MM
PANJANG: 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
Beungeut minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

Bahan atah

Pipa logam listrik (EMT), sok disebut témbok ipis, biasana dianggo tibatan saluran kaku galvanis (GRC), sabab langkung murah sareng langkung hampang tibatan GRC.EMT sorangan henteu nganggo benang tapi tiasa dianggo sareng kelengkapan benang sareng jepitan.Panjang conduit disambungkeun ka silih jeung ka alat-alat jeung clamp-jenis fittings.Sapertos GRC, EMT langkung umum di gedong komersil sareng industri tibatan aplikasi padumukan.EMT biasana dijieun tina baja coated.

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

Ukuran umum

Ukuran umum
Standar:BS1387-85,BS4568, ANSI C80.1, ANSI C80.3, ANSI C80.6Aplikasi: Dipaké salaku raceway baja unthreaded pikeun panangtayungan.

EMT (Electrical Metallic Tubing) Dimensi jeung Beurat

Diménsi nominal

Diaméter luar

Ketebalan Tembok

Panjangna

Beurat

Ukuran

Ukuran

Inci

mm

Inci

mm

Inci

mm

FT

mm

KG / Méter

1/2"

16

0.706

17.93

0,042

1.07

10

3050

0.439

3/4"

21

0.922

23.42

0.049

1.24

10

3050

0.669

1"

27

1.163

29.54

0,057

1.45

10

3050

0.99

1-1/4"

35

1.51

38.35

0,065

1.65

10

3050

1.469

1-1/2"

41

1.74

44.2

0,065

1.65

10

3050

1.698

2"

53

2.197

55.8

0,065

1.65

10

3050

2.17

2-1/2"

63

2.875

73.03

0,072

1.83

10

3050

3.177

3"

78

3.5

88.9

0,072

1.83

10

3050

3.879

3-1/2"

91

4

101.6

0.083

2.11

10

3050

5.17

4"

103

4.5

114.3

0.083

2.11

10

3050

5.75

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami