Aakku Bahan Wangunan Kualitas Alus Gms Pipa Hot Dip Galvanized Steel Pipe

Bahan Wangunan Kualitas Alus Gms Pipa Hot Dip Galvanized Steel Pipe

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar

Rincian gancang


Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Lain
Alloy atanapi henteu: Non-Paduan Bentuk Bagian: Buleud
Pipa husus: Pipa API1 Diaméter luar: 19,05-660 mm
Kandel: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007
Téhnik: ERW Perlakuan permukaan: Lain
Toleransi: ± 5% Sekunder atanapi henteu: Non-sekundér
Ngaran Produk: Pipa baja Galvanized Kecap konci: pipa dilas
pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pagar/Pipa Panto, Perabot, Lemah
Sertifikasi: Lain

Kamampuhan suplai


8000 Ton / Ton per Bulan
Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan


Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja

Palabuhan


Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja

Waktos prosés:


Kuantitas (Ton) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est.Waktos (dinten) 15 25 Pikeun dirundingkeun

Bahan atah

Galvanizing mangrupikeun salah sahiji metode anu paling seueur dianggo pikeun ngajagi logam tina korosi.Ieu ngawengku nerapkeun hiji palapis ipis séng kana logam dasar kandel, mantuan pikeun tameng tina lingkungan sabudeureun.Nalika anjeun dina mobil anjeun, tingali tanda jalan sareng tiang lampu anu anjeun lebet.Sajumlah ageung aranjeunna bakal gaduh warna pérak anu bisu.Éta "perak" saleresna mangrupikeun lapisan séng.
Cukup basajan, galvanizing logam méré sipat anti korosi.Tanpa lapisan séng pelindung, logam bakal tetep kakeunaan unsur-unsur sareng berpotensi ngaoksidasi sareng korosi langkung gancang.Galvanized Steel mangrupakeun alternatif ongkos éféktif pikeun ngagunakeun bahan kayaning stainless steel austenitic atawa aluminium guna nyegah korosi.

Kumaha Dupi Ieu Gawé?

Galvanizing tiasa ngajaga logam nyaéta sababaraha cara.Anu mimiti, éta nyiptakeun palapis pelindung anu ngalindungan logam tina lingkungan sakurilingna.Lapisan séng nyegah cai jeung Uap jeung elemen séjén dina hawa ti corroding baja underneath.Upami palapis séng digores cukup jero, logam éta bakal kakeunaan sareng rentan ka korosi.
Galvanizing ogé tiasa ngajaga logam ngaliwatan prosés anu disebut "korosi galvanik".Korosi galvanik lumangsung nalika dua logam tina komposisi éléktrokimia anu béda-béda ditempatkeun dina kontak hiji sareng anu sanés kalayan ayana éléktrolit, sapertos cai asin.Gumantung kana struktur atom tina dua logam, hiji logam mangrupa anoda sarta séjén nyaéta katoda.Anoda corrodes leuwih gancang ti eta bakal ku sorangan jeung katoda corrodes dina Pace laun ti eta ngalakukeunana ku sorangan.Alesan séng dipaké pikeun galvanizing sabab mibanda hiji pangirut pikeun jadi anoda lamun di kontak jeung loba tipena béda logam.Kusabab palapis séng dina kontak sareng logam dasar biasana anoda, éta ngalambatkeun korosi logam dasar, atanapi katoda.

Hot-dip Galvanizing

Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, metoda ieu ngalibatkeun dipping logam dasar kana kolam renang molten séng.Kahiji, logam dasar kudu cleaned boh mechanically, kimiawi, atawa duanana pikeun assure beungkeut kualitas bisa dijieun antara logam dasar jeung palapis séng.Sanggeus dibersihkeun, logam dasarna teras dialirkeun pikeun ngaleungitkeun sésa-sésa oksida anu tiasa tetep saatos prosés beberesih.Logam dasar teras dicelupkeun kana mandi cair séng anu dipanaskeun sareng beungkeut metalurgi kabentuk.
Kaunggulan tina métode ieu téh nya éta ekonomis;eta bisa dipigawé gancang jeung ka wangun kompléks.Sanajan kitu, palapis final tiasa inconsistent relatif ka prosés galvanizing lianna.

GMS1 (6)

GMS1 (6)

GMS1 (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami