Aakku Pabrik penjualan langsung Bahan wangunan logam pipa baja Parancah galvanized

Pabrik penjualan langsung Bahan wangunan logam pipa baja Parancah galvanized

Katerangan pondok:

Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 19,05-660MM
WT 1.0-20MM
Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M


Rincian produk

Tag produk

Naha pipa baja galvanis bakal dilas?
Galvanizing nyaéta prosés palapis séng dina baja.Pipa baja Galvanized loba dipaké dina tatanén jeung konstruksi industri sabab galvanizing nu bisa ngabentuk coatings pelindung oksida padet ngajaga struktur baja jero pipa baja.Naha pipa baja galvanis tiasa dilas?Sumuhun!Kanyataanna, euweuh bédana antara las maranéhanana jeung pipa baja karbon biasa, tapi alatan ayana lapisan galvanized, aranjeunna rawan rengat, porosity na slag citakan dina las, sarta kualitas las teu bisa dijamin.

Kumaha weld pipa baja galvanized?
Pipa baja Galvanized tiasa dilas nganggo las busur listrik tradisional.Aya henteu jauh bédana dina sipat mékanis tina las dina pipa baja galvanized sarta non-galvanized lamun las dipigawé leres.
Pipa Galvanized ilaharna titik dilas atawa lalawanan dilas maké éléktroda husus nu ngaminimalkeun nempel kana karya-sapotong.Firstly, bahan las bener mangrupakeun faktor konci pikeun meunangkeun gabungan flawless kalawan kinerja mékanis alus.J421, J422, J423 mangrupakeun rod idéal turun tangan pikeun baja galvanized.Bréh, cabut palapis Zn saméméh dimimitian las.Grind off palapis dina aréa weld tambah 1/2-inchc palapis séng, sarta eta dilebur sarta smeared kana aréa taneuh.Basahi wewengkon éta ku minyak penetrating semprot-on.Ngagunakeun anyar, coét bersih ngaleupaskeun lapisan galvanized.
Saatos réngsé persiapan ukuran pelindung sareng anti korosi, anjeun tiasa ngalaksanakeun las.Las nyaéta operasi suhu luhur jeung las pipe galvanized ngaleupaskeun haseup héjo picilakaeun.Perhatoskeun, haseup ieu leres-leres beracun pikeun manusa!Upami dihirup, ieu bakal nyababkeun nyeri sirah anu parah, ngaracun paru-paru sareng otak anjeun.Janten hiji kedah nganggo respirator sareng knalpot salami las sareng pastikeun anjeun gaduh ventilasi anu saé sareng ogé nganggap masker partikel.

Sakali palapis séng di wewengkon las ruksak.Ngalukis wewengkon las kalawan sababaraha cet euyeub séng.Dina prakték aplikasi, pipa baja galvanized kalayan diaméter kurang atawa sarua jeung 100mm bakal disambungkeun ku thread, sarta lapisan galvanized ruksak sarta bagian thread kakeunaan salila sambungan kudu perlakuan antiseptik.Pipa baja Galvanized kalayan diaméter leuwih gede ti 100mm bakal disambungkeun ku flanges atanapi blocking fittings pipe, sarta bagian las of pipe na flange bakal galvanized deui.

Langkung seueur ngeunaan pipa baja galvanis sareng lambaran baja galvanis, Ngan hayu urang terang ukuran sareng kuantitas kabutuhan anjeun sareng kami tiasa ngabantosan anjeun milarian bahan anu pas pikeun anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami