Aakku Galvanized Square Sareng Rectangular Steel Tube di Tianjin kalayan kualitas luhur sareng harga murah

Galvanized Square Sareng Rectangular Steel Tube di Tianjin kalayan kualitas luhur sareng harga murah

Katerangan pondok:

Standar: API, ASTM, bs, DIN, GB, JIS, API 5CT, API 5L, API 5DP, ASTM A10

OD: 20 * 20MM - 1000 * 1000MM

Ketebalan: 0.5MM - 13MM

panjangna: 1M - 14M


Rincian produk

Tag produk

Pipa baja pasagi mangrupikeun salah sahiji jinis pipa baja liwat pamrosésan fabrikasi ku jalur baja digulung.Biasana, strip baja ngaliwatan ngolah produksi patali urang kayaning unpacked, flattened, coiled na dilas pikeun ngabentuk pipe buleud, lajeng ngagulung tube buleud baja jadi bentuk diperlukeun tina tabung baja pasagi Ditengah motong kana panjangna diperlukeun tina tube baja.Sino East Steel mastikeun yén manufaktur pipa baja pasagi cocog jeung standar kualitas luhur ku kituna gratify paménta béda ti pembeli luar negeri.Pasti, salaku rujukan aya dua rupa pipa baja pasagi kami dihasilkeun kayaning Galvanized pipa baja pasagi sarta panas digulung tubing baja pasagi.

PANGGUNAAN
Pabrik tube pasagi nyadiakeun pipa baja kuadrat kualitas luhur, jadi pipa nu dipaké dina rentang lega kayaning konstruksi, manufaktur mesin (mesin tatanén jeung kimia), proyék struktur baja urang, shipbuilding, ngarojong tanaga surya, rékayasa kakuatan sarta pembangkit listrik, curtain kaca. témbok, chassis mobil, konstruksi boiler, railings jalan raya, jsb.

KAUNTUNGAN
☆ tube baja pasagi Galvanized gampang weld, bentukna, motong sarta prosés patali, Samentara éta coatings galvanized ogé mibanda résistansi korosi hadé tur anti karat ti tipe séjén baja karbon.Salaku tambahan, pipa baja kuadrat galvanis mangrupikeun alternatif béaya rendah pikeun baja sareng ngahontal résistansi karat salami sahenteuna 25 taun bari ngajaga kakuatan anu sami sareng palapis permukaan awét.
☆ tabung baja pasagi ngagabungkeun durability, kakuatan sarta ékonomi, sarta gampang pikeun motong, ngabengkokkeun atawa malah bentukna.Mibanda rupa-rupa ukuran sarta panjangna, gaya dilas atanapi seamless, kitu ogé rupa-rupa produk rengse tur alloy.
☆ Hot-digulung pipa baja pasagi geus narik loba perhatian alatan sakabéh kakuatan maranéhanana, durability jeung kamampuhan pikeun endure hawa ekstrim, tekenan sarta sagala rupa komponén.Panas digulung tabung baja pasagi anu mindeng dipaké dina rumah tangga jeung industri.Produk baja ieu ogé tiasa dilas, dibentuk sareng dibor.




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami