Aakku alat-alat minyak API 5L X60 ASTM pipa baja galvanized

alat-alat minyak API 5L X60 ASTM pipa baja galvanized

Katerangan pondok:

Diaméter luar: 20mm
Ketebalan: 1-5mm
Standar: ASTM, ASTM A53M-2007
Téhnik: ERW


Rincian produk

Tag produk

Galvanized Steel Pager Posts
Viking Pagar jeung suplai cedar, lokasina di Garland, Texas, sarta ngalayanan saham metro Dallas / Fort Worth unggal gauge pipa baja galvanized nu bakal anjeun peryogi pikeun proyék pager Anjeun.

Jinis Pipa Baja Galvanized
Urang stock handap:
Tubing - ilahar dipaké pikeun proyék pager padumukan.Ketebalan témbok pipa ieu .065.Kami mawa diaméter luar di handap ieu: 1 3/8″, 1 5/8″, 1 7/8″ sareng 2 3/8″.Salaku tambahan, urang biasa stock panjang handap: 8′, ​​10′, 18′, 21′ jeung 24′.
BSS / Jadwal 20 - padumukan beurat / komérsial lampu.Biasana dianggo dina pager anu langkung jangkung dimana beban angin tiasa janten masalah.Ketebalan témbok pipa ieu beda-beda ti .080 mun .095.Kami mawa diaméter luar di handap ieu: 1 3/8″, 1 5/8″, 1 7/8″, 2 3/8″ sareng 2 7/8″.Urang ogé biasa stock panjang handap: 8′, ​​10′, 18′, 21′ jeung 24′.
Dina metro DFW, kai dina pager baja biasana diwangun ku 2 3/8ths pipa diaméterna luar.Urang stock unggal gauge ukuran populér ieu unggal anggaran pager (.065, .080 jeung .095 jeung jadwal 40)
Jadwal 40 - pipa komérsial beurat.Biasana dianggo pikeun kalolobaan aplikasi pager komérsial.Ketebalan témbok béda-béda sareng ukuran diaméter luar.Kami mawa diaméter luar di handap ieu: 1 5/8″, 1 7/8″, 2 3/8″, 2 7/8″, 4″ sareng 6 5/8″ (nyauran kasadiaan dina ukuran ieu).Urang ogé biasa stock panjang handap: 8′, ​​10′, 18′, 21′ jeung 24′.

Ngahubungan Viking pager Dallas Dinten
Kami ngagaduhan kamampuan motong pipa dina situs sareng tiasa nyayogikeun panjang pipa anu anjeun peryogikeun.Nelepon kami kiwari keur cutatan a.Kami ogé tiasa nganteurkeun kabutuhan pipa pager anjeun ka situs padamelan anjeun.







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami