Aakku Cina pabrik balkon pager pipa baja galvanized panas dipped

Cina pabrik balkon pager pipa baja galvanized panas dipped

Katerangan pondok:

Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 19,05-660MM
WT 1.0-20MM
Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M


Rincian produk

Tag produk

Sarat pikeun conduit baja kaku galvanized
1).Permukaan palapis interior sareng luar
Permukaan interior kedah bébas tina cacad anu ngabahayakeun.Hot-dip galvanized interior jeung luar nyadiakeun panyalindungan lapisan korosi galvanic.Sanajan top coated kalawan lapisan organik cocog ngajaga tina karat bodas.Beungeut jero dilapis merata pikeun gampang narik kawat, bahkan ngalangkungan sababaraha tikungan 90 °.

2).Las
The las sadaya kelim kudu terus-terusan sarta dipigawé dina cara workmanlike.

3).beberesih
Conduit kedah dibersihkeun cekap sateuacan nerapkeun lapisan pelindung.Prosés beberesih kudu ninggalkeun exterior jeung interior surfaces conduit dina kaayaan sapertos nu palapis pelindung kudu mulus tur taat pageuh.

4).Lapisan pelindung pikeun résistansi korosi
a.Beungeut luar
Beungeut luarna kedah dilapis sacara saksama sareng merata ku séng logam atanapi ditangtayungan ku palapis résistansi korosi alternatif (ACRC).
b.Beungeut jero
Beungeut interior kedah ditangtayungan ku séng, atanapi palapis organik.Lapisan interior kedah ngagaduhan permukaan kontinyu anu mulus.Variasi kalana kusabab aliran palapis anu henteu rata kedah ditampi.

5).Perlakuan permukaan
Sakur perlakuan permukaan henteu langkung ti 0,00015 inci (0,0038 mm) anu dianggo salaku topcoat atanapi palapis konvérsi henteu diperyogikeun pikeun nyumponan sarat pikeun ACRC atanapi palapis organik.








  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami