Pipa Baja Galvanized

  • Steel Pipe Galvanized Welded Carbon Steel Round Structure Pipe ERW Plain End

    Pipa baja Galvanized dilas Karbon Steel Babak Struktur Pipe ERW Plain Tungtung

    Tinjauan Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: ERW Surface Treatment: Kasabaran lianna: ± 5% Sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: Galvanized pipe baja Keyword: dilas pipe pamakéan utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pager / Pipa Panto, Perabot, Sertifikasi Low: galvan lianna. .
  • PRIME PRE GALVANIZED ROUND STEEL PIPE FOR GREENHOUSE

    PRE PRE GALVANISED pipa baja buleud pikeun imah kaca

    1.Bahan: ASTM A36,ASTMA53,SS400,Q235B

    2. OD: 1/4″~8″

    3.Ketebalan: 0.5 ~ 2.5mm

    4. Panjangna: 6M;9M;12M (Standar);4~13M (Disaluyukeun)

    5.Séng palapis beurat: 60g ~ 80g / m2 (Standar) 80 ~ 200g / m2 (Customized)

    6.Application: pager pipe;Pipa Struktur Baja;Pipa Kandaraan Ladang;Pipa pigura jandela;Pipa Tembok Tirai;Pipa Green House;Pipa jati;Pipa Wadahna;Pipa Mesin;Pipa Struktural sareng Mékanis

    7.Dimensions pikeun rujukan anjeun:

    12,7 * 0,7 ~ 1,5MM
    12,8 * 0,7 ~ 1,5MM
    16 * 0,7 ~ 1,7 MM
    19 * 0,7 ~ 2,2 MM
    20 * 0,7 ~ 2,2MM

     

     

  • supply hdg conduit threaded steel pipe with coupling

    suplai hdg conduit pipe baja threaded kalawan gandeng

    1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
    2. Ukuran: ti 1/2″ nepi ka 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
    3.Length: 3050mm atawa nurutkeun sarat customer urang
    4.Usage: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panyalindungan pikeun sistem raceway listrik
    5.Surface Hot dip galvanized (HDG).
    6.Bahan: baja 235B
    7Waktos pangiriman: 20 nepi ka 30 poé sanggeus kami nampa pembayaran sateuacanna anjeun atanapi salinan L / C
    8.Payment Istilah: L / C dina tetempoan atawa T / T
    Spésifikasi produk / Modél
    EMT conduit mangrupakeun conduit témbok ipis logam nu asalna dina panjangna sapuluh suku.Ngaliwatan kabel listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik, iteuk ieu teu boga gandeng dina tungtung.Couplings sarta panyambungna bisa ditambahkeun pikeun nyambungkeun sapotong salajengna.Gandeng ieu aya dina jinis setscrew sareng komprési.Couplings setscrew boga dua screws, hiji keur unggal sapotong conduit nu nahan conduits babarengan jeung ogé beungkeut sambungan taneuh antara conduits.
  • Factory direct sales Building materials metal galvanized scaffolding steel pipe

    Pabrik penjualan langsung Bahan wangunan logam pipa baja Parancah galvanized

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660MM
    WT 1.0-20MM
    Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M