Aakku borongan kualitas luhur hideung seuneu sprinkler Sistim pipe baja

borongan kualitas luhur hideung seuneu sprinkler Sistim pipe baja

Katerangan pondok:

Seuneu Sprinkler Pipa

Luar diaméterna: 21.3-609.6mm

Kandel témbok: 1.0-17.5mm

Anticorrosive: Lukisan Hideung

Tungtung Finish: Grooved, Polos Tungtung, Screwed na Socketed

Rincian Beurat sareng Bagan Bundling:

Beurat per Foot

Ukuran Pipa (cm)

Wt./Ft.

Wt./Ft.

Résistansi korosi

Nominal

OD

Tembok

ID (d)

tanpa Cai

sareng cai

Babandingan (CRR)

1 1/4″

1.66

0.083

1.494

1.4

2.16

3.26

1 1/2″

1.9

0.095

1.71

1.83

2.83

4.01

2″

2.375

0.095

2.185

2.32

3.94

3.25

2 1/2"

2.875

0.083

2.709

2.48

4.97

1.21

3″

3.5

0.09

3.32

3.28

7.03

1.15

4″

4.5

0.101

4.298

4.75

11.03

1.14

Bagan Bundling

Ukuran Pipa (cm)

Wt./Ft.

Pcs.Per

Beurat Per

Beurat Per

Nominal

OD

Tembok

kebat

Bungkusan (21′)

Bungkusan (24′)

1 1/4″

1.66

0.083

1.4

65

1881

2149

1 1/2″

1.9

0.095

1.83

64

2464

2816

2″

2.375

0.095

2.32

42

2042

2334

2 1/2"

2.875

0.083

2.48

36

1873

2140

3″

3.5

0.09

3.28

26

1791

2047

4″

4.5

0.101

4.75

19

1895

2166

 


Rincian produk

Tag produk

Dina taun-taun ayeuna, aya tren di dunya pikeun ngagentos pipa baja seamless béaya tinggi sareng pipa las anu kualitas luhur.Ieu utamana alatan narabas kontinyu dina téhnologi produksi pipa dilas, nu reflected dina aspék handap:
(1) Kamajuan téknologi desulfurisasi parantos ngirangan eusi walirang baja sareng ningkatkeun kualitas las pipa baja.
(2) Aplikasi tina téhnologi vakum degassing ngaronjatkeun purity tina tube strip kosong, ngurangan inclusions, sarta ngaronjatkeun kualitas weld nu.
(3) Kusabab tambihan unsur khusus sapertos V, Ti, sareng Nb, sarimbag karbon diturunkeun, sareng kateguhan sareng kakuatan pipa baja ningkat.
(4) Ngembangkeun téhnologi rolling panas geus ningkat akurasi dimensi strip sahingga ngurangan simpangan dimensi tina pipa dilas.
(5) Ngaronjatkeun metode pamariksaan kualitas, sapertos tés non-destructive ultrasonik, mesin uji hidrolik sareng alat-alat sanés, pikeun mastikeun kualitas produk ahir.

Pipa baja anu dipilih ku perusahaan pétrokimia umumna nganggo pipa baja seamless pikeun transportasi cairan sabab kedah tahan tekanan anu tangtu.Dina 1996, salila "Rencana Lima Taun Kasalapan Nasional" proyék konstruksi konci "Maoming 300.000 t étiléna proyék", nu "Proyék Relokasi Pipa Minyak Produk Mushui" jeung "Proyék Pipa Minyak Produk Maoshui Kadua" bagian prosés transmisi jarak jauh diperlukeun 325mm × 8mm, 168mm × 7mm, 219mm × 7mm pipe baja, utamana dipaké pikeun ngangkut béngsin, solar, minyak tanah, jsb.

Industri pipa baja erw Cina urang dimimitian dina 1950s sarta dimimitian telat.Prosés produksi jeung téhnologi rada béda ti di nagara maju.Seuseueurna perusahaan gaduh prosés sareng alat anu teu lengkep, kurangna metodeu tés anu diperyogikeun, sareng nganggo pita pondok sareng bahan pita sempit kalayan kualitas goréng salaku bahan baku, nyababkeun diameter leutik produk pipa anu dilas, kapasitas bantalan tekanan rendah, produk anu teu wajar. struktur, sarta 80% tina produksi pipa dilas.Ieu bisa dipaké salaku cairan-tekanan low conveying pipe gas cai, sarta proporsi rupa pipa husus low.Ieu tingkat low pakakas pipe dilas sarta tingkat teknis ngajadikeun kualitas produk ungaranteed.Ku alatan éta, pamakéan jangka panjang tina pipa baja seamless mahal kayaning pipa pipa, casings minyak jeung pipa minyak ngabalukarkeun runtah badag.

Sababaraha pagelaran téknis pipa baja erw langkung saé tibatan pipa baja seamless, tapi hargana langkung handap tibatan pipa baja seamless, tapi éta henteu acan seueur dianggo dina industri pétrokimia.Alesan utama nyaéta:
(1) Konsep tradisional anu geus lila kabentuk.Nalika milih bahan, désainer utamina nganggap naha bahanna tiasa dipercaya sareng jarang nganggap biaya bahan.Ku alatan éta, teu mungkin boldly ngagunakeun pipa baja erw.
(2) Sistem investasi proyék konstruksi perusahaan pétrokimia ngabatesan inisiatif pikeun milih pipa baja erw sareng ngirangan biaya.Investor utamina nganggap ngadegna proyék proyék, sumber dana, kamajuan konstruksi sareng faktor sanésna, sareng kirang paménta pikeun désainer pikeun ngirangan biaya bahan.
(3) Kelim lempeng listrik Cina dilas pipa baja dimekarkeun telat, sarta éta henteu acan mungkin pikeun ngahasilkeun diaméterna badag kelim lempeng dilas pipe leuwih badag batan 508mm, sahingga obyektif restricting pamakéan lega pipa baja erw.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami