Aakku Bahan wangunan loka Bahan Gedong Lampu Galvanized Pipa Square Plastik Hollow

Bahan wangunan loka Bahan Gedong Lampu Galvanized Pipa Square Plastik Hollow

Katerangan pondok:

Standar ASTM A53,A500,GB/T3094
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 10 * 10-400 * 400MM
WT 1.0-17MM
Panjangna 5,8-6M sakumaha biasa


Rincian produk

Tag produk

Tabung baja pasagi asalna dina ukuran anu béda, spésifikasi sareng ketebalan témbok.uniformity na ngajadikeun eta bisa diprediksi ngagunakeun tur visually pikaresepeun.Éta ngagaduhan rasio beurat-ka-kakuatan anu luhur.Gampang ngabengkokkeun, sareng kusabab pipa baja kuadrat murah, biaya-éféktif- bahkan pikeun proyék-proyék ageung.
Bagéan kerung pasagi, SHS, Kotak pasagi, dicét, Galvanized, ERW, hideung, Steel hampang
Baja Kelas: Q235, Q345, S235JR, S275JR, SS4007
Surface Finish: panas dipped galvanized, elektro galvanized, hideung
SHS (Bagian kerung pasagi) rentang ukuran Table 2. PDF
Tabung baja gampang didaur ulang.Seueur proyék ngamangpaatkeun pipa baja kuadrat, kalebet sadaya jinis gedong, pagar jalan raya sareng papan tanda, kolom dukungan, trusses, sasak, alat-alat beurat, sistem panyimpen, sareng alat olahraga.
A rupa-rupa dimensi, nalika digabungkeun jeung kelas baja luyu, mastikeun yén fungsionalitas jeung ongkos-efisiensi struktur Anjeun bisa dioptimalkeun.

Kata Kunci: Bagian Kerung Persegi, SHS, Kotak Persegi, Dicét, Galvanis, ERW, Hideung, Baja Hampang
Baja Kelas: Q235, Q345, S235JR, S275JR, SS4007
Standar: GB700-88, EN10219, JIS G3101, BS EN 10219:199
Surface Finish: panas dipped galvanized, elektro galvanized, hideung
Catetan: A: jeung, T: ketebalan témbok

Sadaya produk sayogi dina sababaraha ukuran saluyu sareng kabutuhan klien.Produk anu kami nyayogikeun ogé dilapis ku minyak anti karat dina unggal permukaan bagian kerung pikeun mastikeun pangiriman produk karat gratis ka klien.Bagian kerung baja sayogi dina bentuk kuadrat, sagi opat sareng sirkular.Bagian struktural kerung standar dina pigura baja dilas, utamana dina bagian rectangular, nu anggota ngalaman loading dina arah béda.HSS pasagi sareng sirkular gaduh bentuk anu efisien pisan pikeun ngamuat sumbu-multi ieu kusabab dua atanapi langkung sumbu cross-sectional seragam dina géométri sahingga gaduh fitur kakuatan anu seragam.Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna ngadamel pilihan kolom anu saé.Éta ogé tahan pisan torsional.Bagian Hollow (RHS SHS CHS) diproduksi dina kualitas luhur sareng mastikeun nuturkeun standar industri.Rentang produk kami sayogi dina sagala rupa dimensi sareng kandel pikeun nyumponan otomotif, penanganan bahan, transportasi sareng sarat sanésna.Bagian kerung parusahaan urang sadia dina bentuk sirkular, rectangular jeung pasagi.Alatan fitur sapertos résistansi anu luhur pikeun ngagem sareng setrés, ieu seueur ditungtut ku para nasabah.




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami