Aakku Jadwal 40 Erw Galvanized Steel Pipa Salaku Per Astm a53 Gr.b

Jadwal 40 Erw Galvanized Steel Pipa Salaku Per Astm a53 Gr.b

Katerangan pondok:

ASTM A53: Spésifikasi Standar pikeun pipa, baja, hideung sareng dicelup panas, Dilapis Séng, Dilas sareng Seamless.ASTM A53 pipa baja nyertakeun mulus tur dilas hideung jeung panas-dipped galvanized pipe baja di DN6-DN650, ASTM A53 pipa baja karbon bisa jadi kdu dina tipe F, Tipe E jeung Tipe S. kelas kaasup kelas A jeung kelas B.

 

Tubing - ilahar dipaké pikeun proyék pager padumukan.Ketebalan témbok pipa ieu .065.Kami mawa diaméter luar di handap ieu: 1 3/8″, 1 5/8″, 1 7/8″ sareng 2 3/8″.Salaku tambahan, kami biasana nyayogikeun panjangna: 8′, ​​10′, 18′, 21′ sareng 24′

 


Rincian produk

Tag produk

OD toleransi OD WT Toleransi WT
16-609mm Salaku standar 2,5-15 mm Salaku standar
Panjangna 4-12M, nurutkeun sarat klien.
Jahitan Jahitan longitudinal
Standar EN10210 EN10219ASTM A53GB/T3091
Téhnik ERW EFW
Perlakuan permukaan 28-85 um palapis séng
merek Yu Xing
Aplikasi Pipa Parancah, tiang pagar, pipa struktur, transmisi cai
Tungtung perlakuan Polos, duanana tungtung benang, duanana tungtung bevel, hiji tungtung thread hiji stop kontak tungtung
Produktivitas 2000 ton/bulan
Sertipikat ISO9001:2008
Pamariksaan SGS BV

1. Dina kebat kalawan 8-9 stripes baja keur pipe baja diaméterna leutik

2. Bungkus kebat ku kantong cai-bukti lajeng dibuntel ku stripes baja jeung ngangkat nilon

sabuk dina duanana tungtung

3. pakét leupas pikeun pipe baja diaméterna badag

4. Salaku per sarat customer urang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami