Taros Kami

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd.

Alamat

No 1 Jinhai Industrial Park, Daqiuzhuang Town, Tianjin

Surélék

Telepon

022-87176980

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami