Aakku PRE PRE GALVANISED pipa baja buleud pikeun imah kaca

PRE PRE GALVANISED pipa baja buleud pikeun imah kaca

Katerangan pondok:

1.Bahan: ASTM A36,ASTMA53,SS400,Q235B

2. OD: 1/4″~8″

3.Ketebalan: 0.5 ~ 2.5mm

4. Panjangna: 6M;9M;12M (Standar);4~13M (Disaluyukeun)

5.Séng palapis beurat: 60g ~ 80g / m2 (Standar) 80 ~ 200g / m2 (Customized)

6.Application: pager pipe;Pipa Struktur Baja;Pipa Kandaraan Ladang;Pipa pigura jandela;Pipa Tembok Tirai;Pipa Green House;Pipa jati;Pipa Wadahna;Pipa Mesin;Pipa Struktural sareng Mékanis

7.Dimensions pikeun rujukan anjeun:

12,7 * 0,7 ~ 1,5MM
12,8 * 0,7 ~ 1,5MM
16 * 0,7 ~ 1,7 MM
19 * 0,7 ~ 2,2 MM
20 * 0,7 ~ 2,2MM

 

 


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:
Korosi mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling umum dina konstruksi.Barina ogé, éta ngakibatkeun kompromi integritas struktural proyék.Beda sareng pipa anu sanés, pipa baja idéal pikeun dianggo kusabab résistansi kana korosi.
Salaku conto, pipa plastik anu ngalaman ngagem sareng cimata tiasa henteu deui kondusif pikeun aplikasi.Fittings pipe tambaga henteu korosi-tahan, sahingga leuwih gampang pasang aksi bahaya ka sakabéh struktur.
Galvanisasi mangrupikeun prosés anu ngalibatkeun aplikasi lapisan palapis séng kana pipa baja.Ieu anu ngajantenkeun produk langkung rentan karat.
Kalayan lapisan anu tahan korosi, langkung aman pikeun terus nganggo pipa baja.Aranjeunna bakal tiasa ngajaga kualitas kinerja punjul, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun aplikasi tekanan tinggi.
Pangwangunan milarian bahan anu gampang didamel kumargi masihan aranjeunna kabebasan dina hal perencanaan konstruksi.Ogé bisa hartosna ngurangan runtah fisik salila parobahan-menit panungtungan.
Salaku bahan, baja téh fléksibel.Ieu mangrupakeun logam dipaké pikeun ngahontal sababaraha kaperluan konstruksi sabab kacida malleable.Sipat ieu nujul kana kamampuan bahan pikeun ngawujud kana bentuk anu béda tanpa rusak.
Pipa baja boga kakuatan tensile tinggi, sahingga sampurna pikeun ngarojong sagala jinis struktur.Assured yén éta moal ngalaman pegatna mun anjeun migunakeun eta pikeun proyék-proyék Anjeun.
Ti spasi komérsial, laboratorium, nepi ka séktor industri - pipa baja nawarkeun rupa-rupa aplikasi kusabab malleability.
Kalayan naékna masalah lingkungan anu pikasieuneun, kontraktor sareng tukang disauran pikeun ngirangan runtah sareng ngagunakeun bahan anu tiasa didaur ulang.Ieu dimana daur ulang pipa baja ngajadikeun eta nguntungkeun pikeun digawekeun ku.
Baja mangrupikeun bahan anu paling didaur ulang di pangeusina.Kanyataanna, éta leuwih recyclable ti sakabeh bahan séjén digabungkeun.Éta nahan tingkat daur ulang 86%.Numutkeun kana panilitian, 69% tina baja didaur ulang saatos dianggo di Amérika Kalér waé.
Nalika pipa henteu diperyogikeun deui, aranjeunna tiasa dilebur sareng dianggo tina hiji produk ka produk anu sanés.Harta na ngamungkinkeun pikeun didaur ulang terus-terusan tanpa degradasi kualitas kinerja.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami