Pipa Conduit

  • Q195 Q235 Q345 Galvanized Iron Pipe Manufacturer Hot DIP Galvanized Steel Pipe

    Q195 Q235 Q345 Galvanized Beusi Pipa Produsén Hot DIP Galvanized Steel Pipe

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: Perlakuan Permukaan ERW: Toleransi Lain: ± 5% Sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: Pipa baja Galvanized Kata Kunci: pipa las pamakean utama: Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar / Panto, Perabot, Sertifikasi Lemah:…

  • Hot Dip Galvanised EMT Conduit Tube BS4568

    Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Ukuran OD 19,05-660MM
    WT: 1.0-20MM
    PANJANG: 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
    Beungeut minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized
    Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
    pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T
  • Good Quality Building Materials Gms Pipes Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Bahan Wangunan Kualitas Alus Gms Pipa Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asal: Tianjin, Cina Aplikasi: Alloy séjén Atawa Henteu: Bentuk Bagian Non-Alloy: Pipa Husus Babak: API Pipe1 Diaméter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Téhnik: ERW Surface Treatment: kasabaran lianna: ± 5% sekundér Atawa Henteu: Non-sekundér Ngaran Produk: pipa baja Galvanized Keyword: dilas pipe pamakéan utama: pipe Parancah, Pipa Struktur, pager / Pipa panto, jati, Low ...
  • supply hdg conduit threaded steel pipe with coupling

    suplai hdg conduit pipe baja threaded kalawan gandeng

    1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
    2. Ukuran: ti 1/2″ nepi ka 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
    3.Length: 3050mm atawa nurutkeun sarat customer urang
    4.Usage: ngaliwatan kawat listrik kalawan tujuan panyalindungan pikeun sistem raceway listrik
    5.Surface Hot dip galvanized (HDG).
    6.Bahan: baja 235B
    7Waktos pangiriman: 20 nepi ka 30 poé sanggeus kami nampa pembayaran sateuacanna anjeun atanapi salinan L / C
    8.Payment Istilah: L / C dina tetempoan atawa T / T
    Spésifikasi produk / Modél
    EMT conduit mangrupakeun conduit témbok ipis logam nu asalna dina panjangna sapuluh suku.Ngaliwatan kabel listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik, iteuk ieu teu boga gandeng dina tungtung.Couplings sarta panyambungna bisa ditambahkeun pikeun nyambungkeun sapotong salajengna.Gandeng ieu aya dina jinis setscrew sareng komprési.Couplings setscrew boga dua screws, hiji keur unggal sapotong conduit nu nahan conduits babarengan jeung ogé beungkeut sambungan taneuh antara conduits.