Aakku baja karbon dilas pipe 1 inci thread kalawan gandeng

baja karbon dilas pipe 1 inci thread kalawan gandeng

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Ukuran Tade: ti 1/2 "pikeun 16";
Duanana tungtung: threaded duanana tungtung kalawan hiji gandeng jeung cap plastik;
Panjangna: 6000mm atawa nurutkeun sarat customer urang;
Pamakéan: ngaliwatan kabel listrik kalawan tujuan panangtayungan pikeun sistem raceway listrik;
Surface Réngsé: TETAP / MINYAK / cét hideung
Bahan: baja karbon
Paket: conduits nu ditutupan ku kertas PVC lajeng dihijikeun jeung Straps baja;
Waktos pangiriman: 20 dugi ka 30 dinten saatos kami nampi pamayaran sateuacanna atanapi salinan L / C;
Istilah pamayaran: L / C dina tetempoan atanapi T / T

1.Kelas:Q195/Q215/Q235/Q345/S235JR/GR.BD/STK500
2. Ukuran: diemeter nyaeta ti 21.3in mun 406.4 mm, ketebalan nyaeta ti 0.6mm mun 20mm, panjangna nyaeta ti 1m mun 12m
3. Standar: GB / T3091-2001 , BS 1387-1985 , DIN EN10025 , EN10219 , JIS G3444:2004 , ASTM A53 SCH40 / 80 / STD , BS- EN10255-200

inch thread with coupling (1) inch thread with coupling (2)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami