Aakku pipe baja karbon pikeun minyak jeung gas angkutan 14 inci

pipe baja karbon pikeun minyak jeung gas angkutan 14 inci

Katerangan pondok:

Pipa baja karbon di ERW
ASTM A53 / API 5L Kelas B
Pipa tihang ASTM A252
Pipa struktural ASTM A500
EN 10219 S275, S355

Aplikasi pipa baja ERW sareng panggunaan:

pipe baja ERW dipaké pikeun transporting gas sarta objék cair kayaning minyak jeung gas, bisa minuhan sarat tekanan lemah sareng tinggi.Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun téhnologi ERW, beuki loba pipa baja ERW dipaké dina widang minyak jeung gas, industri mobil jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Pipa Baja Karbon
Pipa baja karbon mangrupakeun bahan awét dijieun tina baja karbon, alloy baja jeung beusi jeung karbon.Kusabab kakuatanana sareng kamampuan nahan setrés, pipa baja karbon dianggo dina rupa-rupa industri tugas beurat sapertos infrastruktur, kapal, penyulingan, sareng alat pupuk kimia.
Totten Tubes nawiskeun rangkeian pipa baja karbon pikeun nyumponan kabutuhan aplikasi anjeun, kalebet ukuran anu susah dipendakan sareng khusus.

Kauntungannana Piping Carbon Steel
Piping baja karbon nyadiakeun kaamanan sarta durability.Kusabab éta tahan shock sarta henteu kapangaruhan ku kaayaan lingkungan kasar kawas tekanan atawa cuaca ekstrim, éta mangrupa bahan idéal pikeun aplikasi struktural.
Kakuatan luar biasa tina baja karbon hartina pipa baja karbon bisa dijieun thinner sarta kalawan bahan kirang bari masih bisa ngangkut volume tinggi.Hal ieu ngajadikeun pipa baja karbon bahan ongkos-éféktif.Henteu ngan ukur tiasa dianggo, tapi baja karbon ogé tiasa didaur ulang, ngajantenkeun éta ramah lingkungan sareng biaya-éféktif.
Kusabab éta gampang didamel, pipa baja karbon mangrupikeun bahan anu serbaguna.Urang tiasa ngadamel dina rupa-rupa ketebalan sareng dimensi.Éta ogé gampang dipotong sareng dibengkokkeun pikeun pas dimana waé diperyogikeun.Éta ogé gampang dihubungkeun sareng sambungan, klep, sareng kelengkapan pipa anu sanés.

Pikeun ngahususkeun panéangan anjeun, paké saringan Hasil Sempit di sisi kénca halaman sareng tangtukeun
Diaméter Luar, Kandel Tembok, Jenis, sareng Jumlah Suku atanapi Panjangna.

Aplikasi pikeun pipa baja karbon
Pipa baja struktural karbon serbaguna sareng mangpaat pikeun sababaraha aplikasi.Sababaraha kagunaan paling umum tina pipa baja karbon nyaéta:
☆ Pondasi wangunan
☆ Ngangkut gas alam atanapi minyak
☆ Pipa boiler sareng condenser
☆ Ngangkut cai limbah
☆ Pangolahan Kimia
☆Aplikasi tekanan tinggi
☆ Ngangkut limbah
☆ Pangwangunan Bollard
☆ Ngawangun kapal
☆ Nyorong
☆ Kandang runtah
☆ Distillers
☆ aplikasi OEM

Pipa Steel Struktural tina Totten Tubes
Urang nawiskeun rupa-rupa tabung in-stock, kalebet ukuran anu sesah milarian.Urang nyadiakeun:
☆ Kelas A53B: Jenis pipa ieu idéal pikeun aplikasi tekanan tinggi.Éta tiasa dilas sareng dibentuk pikeun naon waé bentuk anu diperyogikeun sareng dianggo utamina pikeun uap, cai, gas, sareng jalur hawa.
☆A106B Seamless: Pipa A106 mangrupikeun pipa tekanan anu mulus anu dianggo pikeun ngangkut cairan sareng gas dina suhu anu luhur sareng tekanan anu luhur.Kelas baja karbon ieu sering dianggo dina pembangkit listrik, kilang minyak sareng gas, sareng aplikasi suhu luhur anu sanés.
A500 Kelas B / C: Ieu tubing baja struktural nu bisa dilas, riveted, atawa bolted pikeun konstruksi sarta aplikasi struktural lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami