Aakku Bahan wangunan Salaku Per Astm A53 Erw dilas Pipa Hideung

Bahan wangunan Salaku Per Astm A53 Erw dilas Pipa Hideung

Katerangan pondok:

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A53


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A53
Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A53
Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.

Aplikasi

Pikeun pangiriman cair, pangiriman gas, konstruksi, bahan wangunan, pos baja, struktur baja.

Pipa Tungtung Finish

Tungtung polos, tungtung beveled, tungtung threaded, tungtung alur digulung, tungtung swedged, liang perforated dina tungtung pipa.
(Tungtung polos nyaéta tungtung umum.)

Paket:
1. Dina kebat wungkul
2.In kebat jeung dibungkus ku panutup plastik, unggal tungtung kalawan Straps nilon

FAQ

1. Pikeun meunangkeun harga pasti, punten kirimkeun kami di handap rinci pikeun panalungtikan anjeun:
(1) Kandel
(2) OD (diaméter kaluar)
(3) Panjangna
(4) Kuantitas

2. Jenis pakét anu bakal kuring kéngingkeun?
- Umumna bakal pakét ékspor standar.Urang bisa nyadiakeun pakét nurutkeun sarat konsumén '.
Milarian inpormasi langkung seueur tina item "bungkus & pengiriman" di luhur.

3. Naon bédana antara "baja digulung tiis" jeung "baja digulung panas"?
-Baja anu digulung tiis nyaéta ngolah jero tina baja anu digulung panas.

4. Ngeunaan beungeut "oiled".
-Permukaan oiled nyaéta pikeun nyegah baja tina karat.Sanaos henteu sadayana palanggan hoyong permukaan minyak.Umumna urang nyadiakeun produk tanpa permukaan oiled.

5. Sarat ngaropéa.
-Produk sayogi disesuaikan dina ketebalan, OD, ketebalan lapisan permukaan, percetakan logo, bungkusan.Salaku unggal sarat geus ngaropéa, jadi mangga ngahubungan jualan kami pikeun meunangkeun jawaban pasti.

6.Do anjeun nyadiakeun sampel?
-Leres, kami nyayogikeun sampel.Umumna sampel gratis.
Sedengkeun kurir internasional henteu gratis.Kami bakal ngabalikeun biaya kurir sakali kami gawé bareng.
Sampel bakal dikirim ku kurir hawa nalika beuratna kirang ti 1kg.

GMS1 (6)

GMS1 (6)

GMS1 (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami