Aakku Hideung dilas pipah grooved pikeun Protection Seuneu

Hideung dilas pipah grooved pikeun Protection Seuneu

Katerangan pondok:

Hideung Painted SCH40 STD Fire Protection Steel Pipe Jeung Sertipikat UL FM lumaku pikeun seuneu pipa, cai, panas, gas, solokan, subway, bandara, palabuan laut, sasak, torowongan, stasion karéta api, sistem pipa jeung saterusna.


Rincian produk

Tag produk

Service Produk ngaropéa

Urang bisa ngaropéa jasa nurutkeun pamundut spéical customer, sagigireun pipa baja baku sarta fittings, urang bisa nyadiakeun sagala rupa produk systemed tarung seuneu olahan.

Black Welded Grooved Pipes for Fire Protection (1)

Produk rinci acara

produk hideung dicét pipe baja seuneu
Standar ASTM A795
OD 21.3mm-609.6mm
Kandel témbok 2.0mm-12.7mm
Panjangna 3m-12m
Sertipikat UL, FM, CE, JIS, ISO9001

Black Welded Grooved Pipes for Fire Protection (1)

Produk kami parantos nutupan langkung ti 60 nagara sareng, sapertos Kanada, Australia, Brazil, Wétan Tengah, Afrika Kidul jsb.
Black Welded Grooved Pipes for Fire Protection (1)

Service Produk ngaropéa

Q1.Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?
A: Kami produsén specializing dina produk pipa baja patali pikeun leuwih ti 20 taun di pasar domestik, sangkan bisa nyadiakeun
produk stably pikeun lila kalawan harga handap.

Q2.Can anjeun nyayogikeun sampel gratis pikeun uji kami?
A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.Sampel campuran tiasa ditampi.Anjeun ngan perlu nanggung angkutan barang jeung
sampel bakal dikirim kaluar dina 7 poé.

Q3.Dupi anjeun gaduh wates MOQ pikeun produksi?
A: Urang teu boga wates MOQ.Tapi pikeun produk pipa baja urang, urang biasana ngagunakeun angkutan wadahna pikeun angkutan barang handap.Dina
bisi pangiriman express, ongkos angkutan barang tinggi bakal dihasilkeun.

Q4.Kumaha neraskeun pesenan produk?
A: Firstly hayu urang nyaho syarat Anjeun atawa aplikasi.
Bréh urang cutatan nurutkeun sarat Anjeun atawa saran urang.
Thirdly meuli confirms sampel (lamun perlu) jeung nempatkeun deposit pikeun urutan formal.
Tungtungna urang ngatur produksi.

Q5.Naha éta OK pikeun nyitak logo kuring dina produk atanapi bungkusan karton?
A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

Q6.Kumaha carana nungkulan nu faulty?
A: Urang tulus ngabagéakeun anjeun pikeun nalungtik pabrik urang jeung mariksa barang.produk urang dihasilkeun dina kadali kualitas ketat
sistem sareng tingkat cacadna rendah.
Oge, upami anjeun gaduh patarosan atanapi sugema, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.Urang bakal ngawula ka anjeun pas mungkin sareng masihan
anjeun solusi nyugemakeun.

GMS1 (6)

GMS1 (6)

GMS1 (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami