Aakku hampang steel pipe buleud hideung pikeun bahan konstruksi

hampang steel pipe buleud hideung pikeun bahan konstruksi

Katerangan pondok:

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
Bahan pipa baja nyaéta baja karbon rendah non-alloy.Metodeu teknis produksi pipa nyaéta ERW dilas sareng kelim longitudinal.Standar produk tiasa sasuai sareng ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
Win Road International gaduh saham pikeun ukuran umum pipa baja sapanjang taun.Dumasar dina pasar baja di Tianjin Cina, kami bisa nyadiakeun ladenan ngaropéa pikeun konsumén dina spésifikasi pipe, perlakuan permukaan, pipe ends perlakuan jeung sajabana.Sarta kahontal pangiriman gancang alatan transportasi merenah tur ditutup ka Xingang palabuan.

Aplikasi:
Pikeun pangiriman cair, pangiriman gas, konstruksi, bahan wangunan, pos baja, struktur baja.
Pipa Tungtung Finish
Tungtung polos, tungtung beveled, tungtung threaded, tungtung alur digulung, tungtung swedged, liang perforated dina tungtung pipa.
(Tungtung polos nyaéta tungtung umum.)

Paket:
1. Dina kebat wungkul
2.In kebat jeung dibungkus ku panutup plastik, unggal tungtung kalawan Straps nilon

FAQ
1. Pikeun meunangkeun harga pasti, punten kirimkeun kami di handap rinci pikeun panalungtikan anjeun:
(1) Kandel
(2) OD (diaméter kaluar)
(3) Panjangna
(4) Kuantitas
2. Jenis pakét anu bakal kuring kéngingkeun?
- Umumna bakal pakét ékspor standar.Urang bisa nyadiakeun pakét nurutkeun sarat konsumén '.
Milarian inpormasi langkung seueur tina item "bungkus & pengiriman" di luhur.
3. Naon bédana antara "baja digulung tiis" jeung "baja digulung panas"?
-Baja anu digulung tiis nyaéta ngolah jero tina baja anu digulung panas.
4. Ngeunaan beungeut "oiled".
-Permukaan oiled nyaéta pikeun nyegah baja tina karat.Sanaos henteu sadayana palanggan hoyong permukaan minyak.Umumna urang nyadiakeun produk tanpa permukaan oiled.
 
5. Sarat ngaropéa.
-Produk sayogi disesuaikan dina ketebalan, OD, ketebalan lapisan permukaan, percetakan logo, bungkusan.Salaku unggal sarat geus ngaropéa, jadi mangga ngahubungan jualan kami pikeun meunangkeun jawaban pasti.
 
6.Do anjeun nyadiakeun sampel?
-Leres, kami nyayogikeun sampel.Umumna sampel gratis.
Sedengkeun kurir internasional henteu gratis.Kami bakal ngabalikeun biaya kurir sakali kami gawé bareng.
Sampel bakal dikirim ku kurir hawa nalika beuratna kirang ti 1kg.

Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
OD 21,3-660MM
WT 1,5-20MM
Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Panto, Perabot jeung sajabana
Beungeut minyak, hideung, varnish
Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
Sertipikat ISO9001, API
Sekundér Atawa Henteu Non-sekundér

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami