Aakku tube pasagi pipa baja karbon hideung bagian kerung baja karbon Q235 tube logam pasagi

tube pasagi pipa baja karbon hideung bagian kerung baja karbon Q235 tube logam pasagi

Katerangan pondok:

Standard:ASTM A53,A500,GB/T3094

Sieu OD:10 * 10-400 * 400MM

              WT: 1.0-17MM

PANJANG: 5.8-6M sakumaha biasa

Material:gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70

Mngagunakeun:Pipa struktur, pipa pager / Panto, Gedong, Perabotan sareng sajabana

Surface:minyak, hideung, varnish, panas dipped galvanized, pra galvanized

Paing:Dina bundles, kalawan panutup tarpaulin plastik waterproof cai.tag baja

Pingetan:dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

Bahan atah

Seamless

Pipe Billet (Hot Rolled, atanapi Con-casting), Indung Pipa

Dilas

Hot Rolled Steel Coil (HRC), Cold Rolled Steel Coil (CRC), Pra-pained Galvanized Steel Strip

Tungtung

Potong pasagi, Burr dipiceun

Beungeut

Enteng oiled, Hot dip galvanized, Electro galvanized, Hideung

perlakuan panas

Caang Annealed, Hideung Annealed

Bungkusan

Plugs palastik dina duanana tungtung, héksagonal bundles of max.2.000kg kalawan sababaraha strips baja, Dua tag dina unggal kebat, Dibungkus dina kertas waterproof, leungeun baju PVC, sarta sackcloth kalawan sababaraha strips baja

Tés

Analisis Komponén Kimia, Sipat Mékanis (Kakuatan tensile Ultimate, Yieldstrength, Elongation), Sipat Téknis (Flattening Test, Flaring Test, Bending Test, Hardness Test, Blow Test, Dampak Test jsb), Exterior Size Inspection

Sertipikat Test Mill

EN 10204/3.1B

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)

black paint square tube (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami