Aakku bs1387 kelas b erw baja dilas pipe dijieun di china

bs1387 kelas b erw baja dilas pipe dijieun di china

Katerangan pondok:

OD 19.05-219.1MM
WT 1.0-10MM
Panjangna 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
pamakéan utama Pipa Parancah, Pipa Struktur, Pagar/Pipa Panto, Perabot
Bungkusan Dina bundles, kalawan héksagonal cai buktina panutup tarpaulin plastik.tag baja
pangmayaran dina tetempoan L / C atanapi 30% T / T


Rincian produk

Tag produk

ERW Steel Pipe, nyaéta Resistance Welding Steel Pipe, dijieun maké coils baja: coil munggaran uncoiled, lajeng smoothed, motong na, tungtungna kabentuk kana bentuk pipa ku gabung dua extremities na listrik.
Pipa Baja ERW sayogi dina ukuran antara 1/2 sareng 24 inci, dina baja karbon (ASTM A53 mangrupikeun spésifikasi anu paling umum) sareng stainless steel (ASTM A312).Dina watesan dimensi, ASME B36.10 na ASME B36.19 spésifikasi rujukan konci (API 5L pikeun pipa garis ERW dilas).
Dina waktos awal, éta dilakukeun ku arus AC frekuensi rendah pikeun ngamanaskeun ujung.Ayeuna, saprak 1970 prosés frékuénsi low robah jadi frékuénsi luhur arus AC pikeun ngahasilkeun weld kualitas luhur.Dina sababaraha taun ka pengker, pipa ERW parantos janten alternatif efisien pikeun pipa anu mulus, boh tina segi harga sareng kinerja, kusabab téknologi las modern anu diadopsi ku pabrik pipa ERW (conto HFW, las frekuensi tinggi).Kamajuan ieu dina téknologi las parantos ngirangan, kana waktosna, kaunggulan téknis pipa seamless vs pipa ERW, ngajantenkeun tiasa ditukeurkeun sahenteuna dina sababaraha aplikasi (tekanan rendah / sedeng sareng suhu).Tangtosna, pipa seamless bakal salawasna nguntungkeun tina kakuatan mékanis unggulan intrinsik billet baja vs coils na pelat.
 
Pipa ERW loba dipaké dina tatanén, industri jeung kagiatan konstruksi kawas Parancah na casing di sumur bore.Éta dianggo pikeun ngirimkeun cai, gas, minyak bumi sareng bahan kimia dina sababaraha tekanan sareng kapadetan dina jarak anu jauh.Mertimbangkeun aplikasi anu nangtang sareng rupa-rupa, pipa-pipa diproduksi pikeun nyumponan standar anu luhur pikeun spésifikasi nasional sareng internasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami