Aakku API 5L X42 ERW Steel pipe suppliers

API 5L X42 ERW Steel pipe suppliers

Katerangan pondok:

Tipe pipa: Résistansi listrik pipa las

Aplikasi: Minyak / Gas / Transmisi Cai, Mesin Manufaktur

Spésifikasi: Diaméter luar: 21.3mm-660mm

Ketebalan témbok: 1.0mm-20mm

PANJANG: 5.8/6/11.8/12 méter

Standar & Kelas: API 5L Gr.A,Gr.B,X42,X46,X52,X56,X60,X65 PSL1 jeung PSL2;ASTM A53, Gr.A,Gr.B

Tungtung: Tungtung Persegi/Tungtung Polos (potong lempeng, potong gergaji, potong obor),Tungtung Beveled/Threaded

Beungeut: Lukisan Hideung / Lukisan Minyak / Minyak Anti Karat / Lapisan Anti Korosi

Bungkusan: Dibuntel, Topi Plastik Dipasang, Kertas Tahan Air/Kantong Dibungkus


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi:
Pipa baja ERW diproduksi ku résistansi frekuensi rendah atanapi résistansi frekuensi tinggi.Éta pipa buleud dilas tina pelat baja jeung welds longitudinal.Hal ieu dipaké pikeun ngangkut minyak, gas alam jeung objék uap-cair sejen, sarta bisa minuhan rupa sarat tina tekanan tinggi na low.Ayeuna, éta nempatan posisi pivotal dina widang pipa transportasi di dunya.
Salila las pipe ERW, panas dihasilkeun nalika arus ngalir ngaliwatan beungeut kontak wewengkon las.Ieu heats dua edges of baja ka titik di mana hiji ujung bisa ngabentuk beungkeut.Dina waktu nu sarua, dina aksi tina tekanan digabungkeun, edges of tube kosong ngalembereh tur squeeze babarengan.
Biasana ERW pipe maksimum OD nyaeta 24 "(609mm), pikeun dimensi badag pipe bakal dijieun di SAW.
Jenis pipa (standar) naon anu tiasa dilakukeun dina prosés ERW?
Aya seueur pipa anu tiasa diproduksi ku prosés ERW.Di dieu di handap urang daptar pikeun standar paling umum dina pipelines.

Pipa baja karbon di ERW
ASTM A53 Kelas A sareng B (sareng Galvanized)
Pipa tihang ASTM A252
Pipa struktural ASTM A500
Pipa ASTM A134 sareng ASTM A135
EN 10219 S275, pipa S355
API ERW Jalur pipa
API 5L B ka X70 PSL1 (PSL2 kedah dina prosés HFW)
API 5CT J55 / K55, N80 casing na tubing
Jeung sajabana.
Aplikasi pipa baja ERW sareng panggunaan:
pipe baja ERW dipaké pikeun transporting gas sarta objék cair kayaning minyak jeung gas, bisa minuhan sarat tekanan lemah sareng tinggi.Dina taun anyar, kalawan ngembangkeun téhnologi ERW, beuki loba pipa baja ERW dipaké dina widang minyak jeung gas, industri mobil jeung saterusna.

Keunggulan pipa ERW:
efisiensi tinggi, béaya rendah, hemat bahan, automation gampang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami